Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 197.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    t.me/ukredmontonchat
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    kk
    wrote on last edited by
    Дякую, сподіваюсь що так і є
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка, за світло прислали чек 300$, але ми не використали на цю суму енергію, використали тільки на 60$. Нам по телефону пояснили що це залог. Невже справді таке може бути? Так ще сказали що ми повинні заплатити до кінця цього місяця включаючи залог. Це у всіх так беруть гроші наперед за енергію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1099261241T Offline
    t1099261241T Offline
    Bogdan Makhno
    wrote on last edited by
    Так, security deposit це норма
    1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by
    Так це у всіх,все нормально👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Там ще як опція має бути - підключення кредитки на щомісячне списання і тоді не потрібно платити депозит наперед. Типу або так, або 300 депозит
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    І ще підскажіть будь-ласка, Телус прислав нам рахунок майже 800$ це за 1 міс за інтернет та телебачення, ми платимо кожного міс, вони також беруть депозит чи то помилка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Звертайтесь в їх чат. Вони там постійно шось плутають. Потім виправляють. Ми кілька місяців відміняли їх помилкові рахунки, поки вони перестали їх надсилати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Петр I
    wrote on last edited by
    Друзі, добраніч/доброго ранку. Підкажіть, де знайти таку допомогу? У мене закінчується електронна віза, після того як почалася війна втратив своє невеличке діло, зараз перебуваю в Грузії, хоч би як намагався, знайти грошей на квиток законним способом тут мені не вдалося. Підкажіть будь ласка в особисті повідомлення, може, десь є якісь організації або людина може купити квиток на мої паспортні дані, а я, прилетівши, з отриманої фінансової допомоги від Канади відразу віддав би все до копійки. Розумію, багато хто вважатиме моє повідомлення нахабством, але я вже це від безвиході роблю. І заздалегідь дякую небайдужим❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Якщо у вас нема коштів навіщо взагалі іхати в Канаду? Тут все досить дорого. Допомогу ви отримаєте не раніше чим за 2-3 неділі, а можуть бути форс-мажори і ще довше, роботу так швидко знайти дуже!! важко, за житло потрібно платити, на вулиці -30, їжа дорога. Краще їхати до Європи, назбирати там декілька тисяч а потім як не передумаєте то в Канаду!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Петр I
    wrote on last edited by
    З дитинства мріяв до Канади приїхати, боюсь, що електрону візу втрачу, а програму закриють. Мені головне - туди потрапити, там я вже не пропаду, це впевненість. А місце, же працювати я вже знайшов з гарною зарплатнєю. Але дякую за пораду
    1 Reply Last reply
    0
  • t2053164327T Offline
    t2053164327T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Ну то нехай вони вам білет і куплять, а потім із зарплатні вирахують)
    1 Reply Last reply
    0
  • t928005982T Offline
    t928005982T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Нi як не згадали, чисте спiвпадiння. Жодного вiдношення до цього не може бути, вiзовий сервiс центр посередник мiж вами та посольством Канади та не вирішує нiчого. Він виконує функцію посередника прийняв-передав і не більше, та ні до вашої справи, ні до вашого особистого кабінету, ні на ухвалення рішення у вашій справі не впливає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t928005982T Offline
    t928005982T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Не працює давно вже ця схема, був короткий момент, у вересні, коли вклеювали візи дітям разом із батьками, якщо на батьків уже прийшов запит, а на дітей ще немає. я пробував підсунути дитячі паспорти разом зі своїми у жовтні і дитячі нам повернули, а наші з дружиною відправили на вклейку і досі чекаємо на дітей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t962058220T Offline
    t962058220T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Ми вписувавли батьків в СUAET application, not they refused to go..would that affect our application ? Is there anywhere we can can correct it?. We haven't completed separate application form for them. I just included them mine. Дякую. Ми вписували батьків у заявку СУАЕТ, але вони відмовилися їхати ..чи це вплине на нашу заявку? Чи можна десь це виправити?. Для них ми не заповнювали окремої форми заявки. Я просто вписав їх в свою. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1811544958T Offline
    t1811544958T Offline
    OLEG
    wrote on last edited by
    Ну якщо співпадіння, то дуже вдале. Я просто розповідаю про свою ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GP
    wrote on last edited by
    Гроші треба було не шукати а йти заробляти. Бізнесмен який не спромігся заробити 500 $ на квиток... Рукаобличча. Доречі я вважаю це не нахабством а спробою шахрайства. Або ви дуже недалекоглядна людина, яка не розуміє що їй потрібно і куди вона взагалі зібралася
    1 Reply Last reply
    0
  • t928005982T Offline
    t928005982T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Так, дуже вдале, вам пощастило. Я лише відповів для того, щоб не відправляти паспорти, які можуть зависнути в сервіс центрі на місяць, та повернутися назад як в нас було.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5186069101T Offline
    t5186069101T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Може ще щось підказати з цим питанням, пишіть))
    1 Reply Last reply
    0
  • t928005982T Offline
    t928005982T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Ви знаєте, я не хотів нікого образити, але теж розгледів у цьому неприємне. Тому що теж здалося що це або шахрайство або хитрощі зберегти свої кошти і на халяву потрапити в Канаду, оскільки відразу в нього виявилося що вже його там і робота чекає і все життя мріяв у Канаду поїхати, але програма діє швидкого рік, а він так сильно мріяв, що тільки-но зібрався, та нiяк не змiг заробити кошти "законним способом" 😂. А попрацювати не спробував? Або мабуть шахрайськi схеми щоб допомогу за декiлька днiв отримати та вiдкрити кредитки, зняти коштита i повернутися назад.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags