Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nazar Franchuk
    wrote on last edited by
    Вітаю. Чи є можливо авто механіки з Едмонтона? Хотів поцікавитись яка середня заробітня плата у механіка. Та можливо хтось на весну буде шукати механіка з радістю запропоную себе на вакансію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5155822293T Offline
    t5155822293T Offline
    Some Person
    wrote on last edited by
    Спробуйте у нього спитати
    1 Reply Last reply
    0
  • t703377320T Offline
    t703377320T Offline
    SerB
    wrote on last edited by
    Програма куает діє до 31 березня, чи продовжать її нікому не відомо. Відповідно, якщо ви літом плануєте вирушати то чіткої відповіді на ваше запитання ніхто не дасть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5184376995T Offline
    t5184376995T Offline
    Юрій Немирко
    wrote on last edited by
    Дай Бог щоб продовжили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bilous Ser
    wrote on last edited by
    Є місст в Едмонтоні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Добрий вечір  , хтось в грудні відсилав дитячі паспорти на вклейку візи без листа- запрошення, і який результат?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladymyr Rudenko
    wrote on last edited by
    Маю сумнiв- чи в вiзовому центрi приймуть паспорт без листа запрошення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lords of the basements Jugin
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Не підкажите, не можу пост знайти де про банки була інформація… дакую
    1 Reply Last reply
    0
  • t469067916T Offline
    t469067916T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, в знайомих склалась така ситуація вони просять поради. Жінка з дитиною були в Канаді отримували допомогу, вирішили повернутись до України , перебуваючи в Україні отримали фінансову допомогу від провінції. Потім їм прийшов лист, що допомоги не буде бо вони вже в Україні, і вони не знали, що треба було повідомити. Зараз в країні складна ситуація і вони переживають, чи зможуть повернутись в Канаду я такою інформацією не володію та вирішила звернутись до громади за порадою, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Їм же не відкликали візи, просто відмовили у провінційній допомозі. Що логічно, якщо люди не перебувають у Канаді і якщо у них є кошти кататися туди-сюди - це ж не вартість квитка до Жмеринки з Білої церкви. Провінційна допомога розрахована на малозабезпечених людей. Скоріше за все, просто їм більше такої допомоги не нададуть, але поки є візи вони можуть летіти до Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • t469067916T Offline
    t469067916T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    А як зрозуміти як відкликається віза і в яких ситуаціях? І якщо вони поїдуть до іншої провінції допомоги я так розумію також не буде вже, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Думаю, що їх би попередили, якщо б з візами було щось не так. Через таке не будуть кенселити візи, як на мене, бо у людини можуть бути різні ситуації, які потребують повернення додому. Вони ж дають візу багаторазову, людина має право з нею літати хоч кожен день, куди їй дозволяє її паспорт. З приводу допомог варто бути обережними, якщо розцінять, що кошти були, а людина писала, що їх немає, то можуть попросити повернути. З приводу іншої провінції нічого сказати не можу, вони вирішують в індивідуальному порядку, хто має отримувати таку допомогу, а хто ні. Я знаю, що багатьом українцям відмовляли у провінційній допомозі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5155822293T Offline
    t5155822293T Offline
    Some Person
    wrote on last edited by
    В Орбіт крамниці та є окремо maps.app.goo.gl/x8x7b4PT7wNWfBvV7
    1 Reply Last reply
    0
  • t1064455124T Offline
    t1064455124T Offline
    Марина Просто
    wrote on last edited by
    Вчора спілкувався з IRCC по телефону, з'ясовував подробиці CUAET та її терміни. Якщо в короткому випадку консультант сказав що всі ті анкети що зараз подають в онлайн формі, це просто подача на візу для в'їзду в країну, і нічого більше, а сама програма CUAET активується після того, як ти в аеропорту звертаєшся до еміграційного офіцера. Тебе реєструють, проводять за базами, видають work permit. Тобто без прильоту до Канади віза в паспорті – це просто віза для відвідування і нічого більше, і так само до Канади може прилетіти будь-який Українець, який навіть до війни просто мав якусь Канадську візу і в аеропорту попросити CUAET. І отримати цей CUAET в Канадських аеропортах можна буде виключно до 31 березня, а після всіх тих, хто повклеював візи, але не прилетів до Канади, будуть звичайними щасливчиками з візами на руках для відвідування Канади в туристичних цілях і без будь-яких благ і дозволу на роботу. Також мені сказали, що в листопаді конгрес Українців у Канаді звернувся до Трюдо з проханням продовжити програму, на що він ще не дав відповіді, оскільки Українці з CUAET використовують квоти на еміграцію емігрантів з інших країн, і в парламенті вже є багато противників, які вважають, що 12 місяців для Українців більш ніж достатньо, і хто хотів, той уже приїхав. Коротше шанси на продовження програми 50% на 50% і сподіватимемося на краще. А ось що мені так і не змогли відповісти, я хочу запитати у знавців з нашого чату. Я планую приїхати до Канади до 31 березня і тому потрапляю під CUAET, а ось моя дочка 14 років планувала прилетіти до мене тільки влітку. І від сюди питання, якщо вона прилітає влітку, чи буде на неї поширюватися CUAET у зв'язку з тим, що у батька, тобто мене він є? Просто прилетіти туристом після 31 березня це не варіант, тому що дитину потрібно буде оформляти в школі, я не знаю напевно медичну страховку, і т.д і т.п Поділіться своїми знаннями на цей рахунок. не Дякуйте але все можна перевести і подати інформацію, не порушуючи правила групи😘
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Якщо в паспорті є робоча віза з певним терміном, то чому після 31 березня можна буде приїхати в Канаду тільки в якості туриста? Можливо Ви щось неправильно зрозуміли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    В кого в паспорті робоча віза?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Є два типи візи. Гостьова на 10 років і робоча на 3
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Незнання законів, не звільняє від відповідальності... В Америці та Канаді один з найбільш (найважчих злочинів) рахується це обман держави в основному це стосується податків фінансів і тд .. І якось дивно якщо, чесно тратитися на білети, видавати такі суми і просити фін допомоги... Вам самій так не здається? ( Сорі,типу Вашій подрузі) Я не рахую чужі гроші,в кожного своя ситуація,... Але самі подумайте як це зі сторони виглядає.... Я нікого не осуджую . Ви самі спитались чужої думки..
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Не дають українцям робочу візу по куает
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.