Канадський Марк Chat
-
Візу вам дають , щоб ви могли перетнути кордон , а три роки , легально як раз перебуватимете , працюватимете і т.д , по WP, SP або VR. Так як віза , без дозволів , дає право перебувати як турист ,не більше 6 місяців і то , це на розгляд офіцера.
-
Мені і жінці дали. Дійсна три роки
-
Бачу у Вас ситуація взагалі важка... Отримання візи - це і є її відкриття. Будь-яка віза в паспорті надає Вам певні можливості. Під словом "відкрита" мається на увазі отримана і вклеєна в паспорт. В паспорті не може бути закритої чи ще якоїсь іншої недійсної візи. Кожна віза має свої особливості. Саме тому і назви різні і вимоги для її отримання (або ще кажуть відкриття) різні. Якщо Ви вважаєте, що робоча віза ніяк не пов'язана з подальшим отриманням дозволу на роботу, то мені Вас шкода. Логічне мислення не всім дано, нажаль. Проте, навіть, за його відсутності Ви можете ознайомитися з досвідом тих людей, які ще раніше прибували до Канади по робочій візі. Гугл допоможе) І більше не коментуйте мої дописи, мені набридла Ваша некомпетентність та ірраціональність. Всього найкращого)
-
Звертатись туди куди відправляли. І читайте правила групи - розмовляти українською
-
Для чого ви це питаете ?
-
Цікаво і хотіла подивитись як працює опитування )
-
Добрий день, друзі я тут новенький так що відразу вибачаюсь якщо такі питання вже звучали, не реагуйте неадекватно, хто недавно переїхав в канаду через компанію Advisa чи може хто знає її, можете відписати мені буль ласка ? Є питання, вони мені створили аккаунт на сайті ircc.canada.ca/visit-visiter/en/get-account-ircc-portal і просять щоб я розрахувався з ними, але я до кінця не розумію вони подали мене на візу чи це шахраї ?
-
Э хтось хто може пояснити як выдбувався саме в нього цей процес отримання візи і через кого ви ї робили?
-
Ми робили все самі,є багато відео в ютюбі на цю тему і там нічого складного...
-
На візу , переважно всі подають самі Купа відео в інтернеті , простіше немає куди Купа людей які мають проблеми з «помагатєлями» Але то ваша справа Подаєте анкету На наступний день , в кабінет ircc , приходить лист запрошення на здачу біометріі З інформацією з листа , на сайті записуєтесь до візового центру vfs , в місті якому хоче здавати Приходите на обрану дату і здаєте Після здачі біометріі , чекаєте лист запит на паспорт для вклеювання візи Відносите/відправляєте паспорт в візовий центр vfs Чекаєте і отримуєте паспорт з візою Цей процес , по часу , у всіх різний Від тижня після біометріі , до 6+ місяців. Як пощастить
-
Робіть самі. Інакше як ви будете все робити в Канаді?
-
Про що саме ви говорете ?
-
Що робити треба буде в канаді ?
-
Оформлювати документи