Канадський Марк Chat
-
Добре, що ми маємо вірну взаємооцінку один одного.. але на ваше питання я вже відповідав вище!
-
Маєте рацію👍
-
А про що б ви хотіли читати в чаті? Як знайти хостів, як зняти житло, як купити авто, як застрахуватитися, як скласти іспит на драйверлайсенс, як знайти школу, як знайти сімейного лікаря, коли працює безкоштовний меблевий склад. Чи ще про вклейку візи?
-
Ви не мені давайте відповідь,а самому собі. Цвіт нації.
-
Що треба мати і скільки коштує переліт з Європи до Канади сім'ї з 4х людей? Як це все оформити? Чи по якій програмі ? Взагалі не знаю що робити,підкажіть хто знає
-
Ну власне саме це і є ідея цього чату, гляньте відео Марка, де він описує, що можна почерпнути звідси🤔
-
Програма CUAET. Можу надати покрокову інструкцію. Переліт коштує від безкоштовно до кількох тисяч доларів
-
Давно вже є вичерпні гайди на цю тематику
-
Вітаємо новоприбулих!🫡 Для Вас створено документ📃, який проведе Вас по центру Едмонтона🇨🇦, та допоможе зробити: A – SIN B – SIM CARD C – BANK ACCOUNT D – HEALTH INSURANCE docs.google.com/document/d/1FMfaaER3hMGgnxvgWeI0aSes2_TtEV27r0YYis0HsVA/mobilebasic Збірка корисних посилань в нашому телеграм каналі: Банки 🏦ScotiaBank t.me/ukredmonton/107 🏦BMO t.me/ukredmonton/18 🏦CIBC t.me/ukredmonton/104 🏦Servus t.me/ukredmonton/100 🏥Медичний огляд t.me/ukredmonton/20 🛑Зняття обмежень з Ворк Перміту t.me/ukredmonton/129 🚌🏋🏻♀️Пільги на громадський транспорт і безкоштовний спортзал на рік t.me/ukredmonton/102 📱Мобільні провайдери t.me/ukredmonton/37 🚘Правила дорожнього руху Альберти t.me/ukredmonton/27 Як отримати довідку про стаж водіння t.me/ukredmonton/75 Тести з водіння, теоретична частина t.me/ukredmonton/64 Підготовка до практично тесту з водіння t.me/ukredmonton/130 🏫Школи за рейтингом та критеріями t.me/ukredmonton/69 📦Відправка посилок в Україну t.me/ukredmonton/91 📁Резюме t.me/ukredmonton/98 🪙Страхові компаніі t.me/ukredmonton/169
-
t.me/ukredmonton
-
Але цей чат не передбачає поділу людей на цвіт нації і неЦвіт нації. Чи не так, пане цвіт?
-
Та досить уже! Як базарнi баби
-
Ну як вже пані Генералова сказала досить, то вже дійсно стоп!!!
-
Так отож
-
Та хочеться трохи "бабопобазарнити", не можна, чи що 😁
-
Це ж українці. Тут завжди буде срач на рівному місці.
-
A distinctive national feature 😂😂
-
Так, можна! Побазарте про те хоч, що там гарного зараз . Якiсь ковзанки, мiсця красивi для вiдпочинку. Зараз красива пора, Але новi люди не можуть зразу знайти таку iнформацiю
-
Відпочинок - це алкоголь і пісні з танцями? Ну з цим в Едмонтоні напряг.
-
А з ковзанками проблем жодних.