Канадський Марк Chat
-
Працює
-
Якщо брали через давайс від apple, то там можна оскаржити підписку, і вам відмінять / повернуть транзакцію. Не пам’ятаю як точно це робити, але якщо загуглити - відповідь буде 100%.
-
helpx.adobe.com/manage-account/using/cancel-subscription.html В залежності від продукту може відрізнятися, я скасовував Photoshop - там потрібно було писати в сапорт і писати чому я відписуюсь.
-
Шановні українці, доброго вечора. Стикнулися з таким питанням. Анкети на візу нам заповнювала компанія. На себе і дружину візу отримали, сину чекаємо 5міс вже. Отримали ці анкети, а в них виявляється є помилки (дата реєстрації шлюбу, дружина якоби не працює, термін закінчення паспорта сина не той...). Тепер ця інформація в IRCC. Що робити в такому випадку? Боюся наслідків, як почну виправляти через кризову, щоб не завернули назад візи.
-
Краще виправляти зараз, поки ви ще чекаєте, ніж потім, коли ви захочете отримувати ще якісь документи, подавати на пр і тд, бо це може бути розцінено як обман. Пишіть у кризову як є, що зверталися за поміччю і бачимо, що є помилки, хочемо виправити, щоб не було неприємних наслідків.
-
Доброго вечера всім , потребую вашої допомоги . Зараз купуємо білети в Канаду . Рейс із Ізраїлю з однією пересадкою в Німеччині . В мене питання , чи можу я купити такий білет , якщо в мене немає Шенгенської візи , а лише віза для в’їзду в Канаду ?
-
Думаю так . У нас же без віз , як би я брав то без зміни аєропорту в Німеччині . Краще ніж консул ніхто не знає
-
Знаєте, тут палка у двох кінцях. Ви зараз перекладаєте на мене відповідальність за те, що хтось вам невірно заповнив анкети і думаєте, що я напишу вам, що це нічого страшного) На мою думку, краще такі помилки виправляти відразу, особливо, якщо ви плануєте не просто приїхати та поїхати, а отримати pr і залишитися. Я свого часу отримала від Канади відмову у візі, бо просто неуважно заповнила анкету і наплутала дати - вказала трохи не так, як раніше, у відповідь отримала листа-відмову із зауваженням, що я надаю неправдиву інформацію. Це коштувало мені багато зайве витраченого часу і, думаю, затягнення розгляду нашої заявки на pr. Тому зважайте на свою ситуацію самостійно. Ще б варто запитати у агенції, яка вам допомагала із заповненням анкет, як так сталося.
-
У мене теж відрізнялась,нічого мені не казали,все добре,права отримала.