Канадський Марк Chat
-
Ок. Я отримала підтвердження інформації, всім дякую за допомогу.
-
Усім доброго дня. Вітаю зі святами
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/view?fbclid=IwAR2WoofMCr2Q2Zpko79Evs91PydGEebhN269EBat84sKCYE2pd3tkuNKeOg#gid=1975671771
-
О, дякую за таблицю. Дуже iнтересна iнформацiя.
-
Прошу!)
-
Дякую за приєднання до групи з умовами погоджуюсь
-
На сьогоднішній день такого документу немає!
-
Якщо є можливість приїхати до Канади раніше цього терміну, то їдьте. Особисто я не встигаю і буду їхати у квітні-травні (у нас віза Visitor).
-
Доброго дня всім чи хтось в Edmonton повертав гроші за проходження медогляду? бо в Ontario повертають .
-
Доброго дня, багато інформації і блогів знімають про англомовні провінції. Але не так просто знайти інформацію щодо Квебек. Я володію французькою та англійською, і не можу знайти інформацію про Оттаву (вона в Онтаріо, але часткого франкомовна) та Монреаль і сам Квебек. Бо одні порівняня Альберти, Манітоби і Саскачеван. Підскажіть будь ласка з лінками. Канадський Марк, будь ласка висвіти цю сторону Канади. Бо не знаю куди литіти, чи Калгари, чи Оттава-Монреаль.
-
Якщо знаєте французьку то однозначно Квебек , там і пр норм отримати і провінція класна , якщо ви ще й в Іт , то там найбільше вакансій у цій сфері
-
Ні, я не в ІТ, не вмію програмувати, хоча був проект менеджером один час. Одна велика проблема, але блогери та люди мають лише один аргумент за Квебек, якщо є французька - то туди. Але ж хочеться біль обширно зрозуміти й інші аргументи. Бо просто класна провінція це так собі, Аргентина також класна)
-
На французькій у гугші пошукайте , хоча навіть і на англ і на українській знайдеться не мало інфи . Зараз ще одну таблицю пошукаю