Канадський Марк Chat
-
Доброго дня є хтось хто подавався з дітьми в Греції?
-
Звичайною поштою відправляєте , список можете забити на ютубі там є дуже детальне відео
-
Назад відправили "DHL"
-
Насправді, це як повезе. Одні кажуть, що без проблем пропускають, оскільки це трансфер і кінцевий пункт поза Шенгеном, інші мали багато клопот і на них завели справи. Тут реально справа везіння. Найбезпечніше шукати переліт напряму до Канади, полякам ви ж зможете показати, що ви очікуєте карту побуту, а там вже по Канаді добиратись з пересадкою, якщо треба далі десь летіти.
-
❗ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗ Останнім часом з'являється все більше і більше людей, які не мають совісті, користуючись необізнаністю новоприбулих, пропонують неякісні товари/житло, свої послуги за завищеною ціною, прикриваючись "допомогою і волонтерством" заробляють гроші на новоприбулих у Канаду. Мета цього каналу є обмеження роботи некомпетентним людям чи організаціям (в деякій мірі шахраям) і допомога дійсно хорошим спеціалістам/компаніям. Для того щоб ця група не перетворилась у місце для усунення конкуренції і просування своїх послуг, я вирішив створити деякі правила для публікації: - Позначте пост хештегом #приватна_особа #організація - Надайте усі можливі, відкриті дані про особу/організацію (адрес, телефон, ім'я чи як виглядає, посилання на сторінку чи сайт) - Опишіть вашу особисту ситуацію покроково і що вам сподобалось чи ні. - ОБОВ'ЯЗКОВО НАДАЙТЕ ФОТО ЧИ ВІДЕОДОКАЗИ, У ЯКИЗ ЧІТКО ВИДНО ЩО ЦЕ САМЕ ТОЙ ПРО КОГО ЙДЕ МОВА❗ Усі пости, які публікуються не за правилами будуть видалятись, щоб не розводити плітки без доказів. Якщо ви просто хочете перевірити людину чи компанію, ви можете скористатися кнопкою "Пошук" по ключовим словам чи по хештегам. Будь ласка, будьте відповідальними і чесними, не публікуйте фейки. Дякую усім, спокійної і безпечної адаптації та проживання у місті Едмонтон ✊
-
Хороша ідея, успіхів 👍
-
з будь-якого аеропорту ЄС не буде жодних проблем
-
Я ще не зустрічав людей у яких були проблеми з транзитом через ЄС, через Лондон так
-
-
А печатка є у паспорті що чекаєте?
-
Німці питають на яких підставах ви були у Польщі, показуєте печатку і все
-
Ви не перші і не останні, вони вже в курсі що то таке