Канадський Марк Chat
-
Не можу сказати як зараз,але надіюсь нічого не помінялось. В Торонто там де очикують на WP є волонтери від Червоного хреста і вони особисто до кожного підходять і питають чи потрібна допомога. Я бронювала отель поруч з аеропортом і мені обішлось це десь 150 дол.разом з таксі туди,бо я не змогла найти де зупинка отелевського бусика,а назад безкоштовно доїхала. Але волонтери допомогають з отелем і оплачують таксі,я не скористалась,бо отель вже оплатила ну і як би мала можливість сама за все сплатити...
-
Всім привіт! Поділіться, будь ласка, досвідом, як перевозили особисті речі із Європи в Канаду? Наразі є квитки Westjet Мадрид-Едмонтон. Планували докупити багаж. Але лажа вийшла, так як перший рейс виконується KLM, і купити багаж заздалегідь система не дає. Всюди дзвонила, кажуть - купуйте в аеропорту. І це ок. Але от з'ясувати більш-менш реальну ціну не вдалося. На сайті KLM вказано, що на трансконтинентальнах рейсах вартість багажу може бути від 30 до 240 Євро... Може, є сенс відправити DHL, UPS і т.п.?? Заздалегідь дякую!
-
Купляв спочатку бутильовану по звичці, зараз купив фільтр для води на всяк випадок, різниці не відчуваю ) В Калгарі до вартості, наприклад, блоку води додається "депозит" на пластикові пляшки, відповідно якщо блок з 0.5 пляшок води коштує 4$, то ше ~4$ буде депозит, в результаті виходить 8 ) Фільтр коштує 30$ + 10 баксів пляшка для води багаторазова )
-
На скільки пам'ятаю ємкості не більше 100гр.і загально я не пам'ятаю..там треба все по пакетикам упаковувати,пакетики є...я все в багаж кидала щоб меньш мороки. Але пару кремів думаю без проблем можно...
-
У чемодан інші вимоги, у салон 100 мл
-
Краще на сайті авіакомпанії глянути, багато ньюансів
-
Я просто бачила як люди пакували,це вже в Канаді,внутрішні рейси,здається більше ніж 100гр.там написано все,я просто краєм глаза бачила,але не придивлялась,бо мені не потрібно було. І що сподобалось,що воду перед перевіркою виливаєш,а бутилочку пусту залишаєш і після контролю є краники,де набрати води. Це в Торонто.
-
От таки до літра,я вроді теж побачила,але не впевнена була,точно пам"ятаю як запаковували люди речі в ті пакетики
-
Я в чемодані віз пів літра жижи для вейпа, завернув у целофан і в пакетик для впевненості
-
На здачу На борт інші умови Все що не можна на борт йшло у чемодан
-
Так