Канадський Марк Chat
-
Зі страхової, не уточнив
-
Я оформив страховку, одразу прийшов лист на мейл з підтвердженням для видруку Через два-три тижні прийшов великий пакет документів
-
www.instagram.com/reel/CnIfI9RO-nr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Підкажіть, будь ласка, коли потрібно оформляти Health Insurance Card? У мене зараз тимчасове житло до 1 лютого, довгострокової оренди наразі немає. Чи можу я зараз її оформити чи краще дочекатися, коли буде постійна адреса проживання, оскільки картка прийде за вказаною адресою.
-
КУХЛИК Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші — не мина жодної крамниці. Попросив він: — Покажіть кухлик той, що з краю. — Продавщиця: — Что? Чево? Я нє понімаю. — Кухлик, люба, покажіть, той, що збоку смужка. — Да какой же кухлік здєсь, єслі ето кружка. — Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: — На Вкраїні живете й не знаєте мови. — Продавщиця теж була гостра та бідова. — У мєня єсть свой язик, ні к чему мнє мова. — І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.
-
Коли записуєтесь , там у вас запитують , що вживаєте і що потрібно. Але вибору там прям як такого , немає. Що є то і дають
-
Підкажіть, будь ласка. З кабінетів IRCC друзів зникли заявки на візу чоловікам. Кількість анкет показує правильно, а показує анкети тільки жінок. У когось ще є така проблема? Анкети на стадії розгляду після здачі біометрії
-
У всіх. Технічні роботи були. Збій якийсь
-
Такого напевно немає Існує два варіанти оплати роботи на будівництві , за годину і за sf ( за квадратуру ) це коли працюєш сам на себе. вартість за квадрати в інтернеті не знайшов коли шукав.напевно немає такого. Погодинно залежить ким , де і який досвід. Для іміграційних програм , маєте працювати на ЗП , так як потрібен стаж роботи на роботодавця , а це погодинно. Якщо іміграція не цікавить , власний інструмент , машина і вперед до багатства )))
-
Доброго вечора! Скажіть хто знає, який тут аналог таблеток Ренні від печії? Дякую
-
Тут у Канаді зовсім інша специфіка роботи.Люди купляють дім уже з готовим ремонтом,кухнею,дім є готовий до заселення.Renovation також можливо є,але цього є дуже мало,і цим займаються окремі компанії.Тому тут конкретно треба орієнтуватись на вашу спеціальність,що ви можете робити-монтувати гіпсокартон,чи робити taping,чи бути painter,оприділитись з чимось одним,відповідно шукати роботу по чомусь одному і відштовхуватись від мінімального day work.А розцінки на piece work дуже різняться і все залежить від компанії,що вона вам запропонує на старт.
-
Розумію, я спеціаліст по ремонтах під ключ. І я тут вже пів року, і весь час робив на вуйка погодинно, тепер є можливість змінити роботу від квадрата. Топто потрібно порахувати всью роботу і ціни на неї. В деяких цінах я орієнтуюсь але цього замало. Наприклад в Укараїні є сайти де є написані всі ціни на ремонтні роботи в кожному місті)) дякую за відповідь!
-
http://www.success.bc.ca/ пишіть і цікавтесь.