Канадський Марк Chat
-
Удачі!
-
У магазині ,, Value Village,, на сортуванні секонд- хенду ,є вільні вакансії на 3-4 працівника . Адреса: 11850 103 St NW, Edmonton, AB T5G 2J2 . 25 січня , з 10 до 1:00 , будуть проводитися відкриті співбесіди. Зацікавлені можуть приходити з роздрукованим резюме і записатися в чергу біля кас. На інтерв'ю буде присутня співробітниця компанії, українка, яка зможе допомогти як перекладач у роз'ясненні незрозумілих нюансів. Робота full time, з 7 до 3:30, суб нед вихідні, зарплата мінімальна, після 3 міс- бенефіти, 2 тижні відпустки, і 10 оплачуваних лікарняних днів.
-
На сортування секонду на мінімалку з резюме 😅😂🤣
-
У нас сьогодні незвичний пост. Але всім треба здавати на права. Теорію здати просто, адже це всього лиш переказ книги. Та і то з підказками. А в практиці купа нюансів. І якщо не читати мій канал, по хештегу #driverlicense, то і інформації такої якості мало. Але не сьогодні. Сьогодні перша частина від професійного, ліцензованого інструктора Драшко Вуяновича. У відео питання, відповіді, розповідь і цікаві подробиці. Можна і не дивитися, а лише слухати. До речі, це відео - ідея групи тестувальників Альберти, які приїхали не так і давно. youtu.be/EXJctdmczZA А на фотографії канадський автомобіль, родом з Ванкуверу. Виробник - Канада. #driverlicense Мій канал з дозволу Марка, t.me/ALPavloUA (тут бульше про Калагрі і провінцію, звідки я і переїхав до Калгарі). Але по хештегу про здачу на права інфи повно.
-
Люди писали, що у аеропорту їм сказали, що віза анульована. Як я вже відповів трохи вище, у них спільне те, що вони більше 6 місяців назад покинули територію Канади. Ворк перміт, скоріш за все, не відміняють, але без візи не пустять на літак.
-
Я так з ходу і не знайшов, я у багатьох групах є. Спільне в усіх було те, що вони виїхали із Канади у червні, тобто, приїхали, отримали допомогу і одразу виїхали. А ще від червня пройшло більше 6 місяців відсутності їх у Канаді.
-
Доброго дня!А що це за графік такий?
-
Ні , проблем ніяких не може бути повязаних після проживання в готелі, саме так дуже багато роблять , можливо вам просто сподобалась інша провінція перебуваючи в Канаді ви захтіли переїхати на інше місце проживання- тут нічого протизаконного не має.
-
Через додатки типу Paysend, Koronapay,Transfergov....
-
5-тий місяць пішов( результату немає
-
3 тижні.
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка чи відправляв хтось паспорти з Словаччини на вклейку у Відень ? Відпишіться будь ласка який процес чи можна звичайною словацькою поштою ?