Канадський Марк Chat
-
До резидента маємо пів року, маємо житло в іпотеці але все залишаємо і ідемо 😁 роботи до речі маємо непогані
-
Аналоги ліків у Канаді Багато ліків у Канаді називаються інакше, ніж в Україні, і найчастіше коштують дорожче. Ось приклади кількох аналогів із цінами в Канаді: - Доктор Мом = Buckley's (сироп від кашлю) – від $8 CAD. - Ібупрофен, Нурофен, Парацетамол = Advil, Ibuprofen, Tylenol (знеболювальне) – від $10 CAD. - Корвалол = Cordarone (від серця) – від $84 CAD. - Мезим = Créon (від проблем із травленням) – від $50 CAD. - Но-Шпа = Buscopan (від спазмів) — від $26 CAD. - Ренні = Tums (від печії) — від $9 CAD. - Спазмалгон = Zanaflex, Tizanidine (від спазмів) – від $46 CAD. - Терафлю = Neo Citran (від застуди) – від $9 CAD. - Тизин = Otrivin (краплі для носа) – від $14 CAD. - Еспумізан = Gas-X (від здуття живота) – від $15 CAD. Джерело: ua.immigrant.today/canada/15493-lki-v-kanad-shho-de-chomu.htm
-
www.gov.nl.ca/immigration/ukraine/
-
Witam . Z tej Strony Adam. Kawaler 33 lat do tej pory bez dzieci . Pracujący, bez nałogów . Szukam tutaj dziewczyny do stałego związku. Interesuje mnie osoba wolna bez zobowiązań i dzieci. Nie szukam tutaj S.. przygód tylko poważnej znajomości . Zapraszam do pisania :) na whatsApp
-
Ну в мене прям такої сильної закоханості немає, але дуже хочу вже те Калгарійське сонечко взамін вічному туманному Альбіону в Варшаві 😅 Рожевих окулярів немає, знаю, що буде дуже важко, але не межувати з москалями того вартує ☺️ та й дитині майбутнього хочеться кращого
-
КОРДАРОН®, інструкція, застосування препарату КОРДАРОН® Таблетки по 200 мг № 30 mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=6746
-
Кордарон, це не корвалол, це препарат, що застосовується при аритмії і без призначення лікаря, його приймати заборонено
-
что думаете по этому поводу? это с официального сайта инфа. Написано что буду вп давать до 31 марта
-
31 березня і що буде далі? Чи все ж так страшно? Розкажу у цьому відео. Будь ласка, підпишіться, поставте лайк і не забувайте про дзвіночок 🔔 youtu.be/7drf7PtQHKg