Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Перший раз чую, про те що комусь та довідка потрібна, ну якщо Вам буде спокійніше та немає проблеми її Взяти, то візьміть але не забувайте що її так само потім потрібно перевести.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Або ЦНАП в "модернізованих МРЕО" не знаю бо давно вдома не був, можливо в ДІЇ ?! за границею в Посольстві-Консульстві України
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro Melnyk
    wrote on last edited by
    Добрий день, плануємо їхати в Едмонтон чи можливо до місяця часу знайти роботу для жінки з хорошим володінням англійської, без машини?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Всім доброго часу доби. Шановна спільнота, яка зараз ситуація в Едмонтоні з роботою в будівництві? Цікавлять приблизна зп. Знаю, що починати треба з підсобника. Англійська мова: рівень не можу визначити, але у Європі вільно спілкуюся з прорабом, правда він не носій мови. Тож які в мене шанси (зі мною ще буде дружина, та діти шкільного віку.)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rassen Pravyj
    wrote on last edited by
    Доброго дня , дорогі учасники групи ! Підскажіть будь ласка адреси установ , де можна відкрити SIN number, медичне страхування , та медичну карту … що до банку то відділення можна знайти самостійно , а в пошуку вищесказаного важко зрозуміти …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Але це не на руки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t329068541T Offline
    t329068541T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    зп від 15 баксів за годину далі можете порахувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    Ні, ще податок, є калькулятор 15-18$ зп на початок, залежить яка робота
    1 Reply Last reply
    0
  • t5155822293T Offline
    t5155822293T Offline
    Some Person
    wrote on last edited by
    Вітаємо новоприбулих!🫡 Для Вас створено документ📃, який проведе Вас по центру Едмонтона🇨🇦, та допоможе зробити: A – SIN B – SIM CARD C – BANK ACCOUNT D – HEALTH INSURANCE docs.google.com/document/d/1FMfaaER3hMGgnxvgWeI0aSes2_TtEV27r0YYis0HsVA/mobilebasic Збірка корисних посилань в нашому телеграм каналі: Банки 🏦ScotiaBank t.me/ukredmonton/107 🏦BMO t.me/ukredmonton/18 🏦CIBC t.me/ukredmonton/104 🏦Servus t.me/ukredmonton/100 🏥Медичний огляд t.me/ukredmonton/20 🛑Зняття обмежень з Ворк Перміту t.me/ukredmonton/129 🚌🏋🏻‍♀️Пільги на громадський транспорт і безкоштовний спортзал на рік t.me/ukredmonton/102 📱Мобільні провайдери t.me/ukredmonton/37 🚘Правила дорожнього руху Альберти t.me/ukredmonton/27 Як отримати довідку про стаж водіння t.me/ukredmonton/75 Тести з водіння, теоретична частина t.me/ukredmonton/64 Підготовка до практично тесту з водіння t.me/ukredmonton/130 🏫Школи за рейтингом та критеріями t.me/ukredmonton/69 📦Відправка посилок в Україну t.me/ukredmonton/91 📁Резюме t.me/ukredmonton/98 🪙Страхові компаніі t.me/ukredmonton/169
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Тобто, якщо я буду працювати і дружина, то в принципі, на сім'ю з двома дітьми на проживання (житло, їжа, основні потреби) має вистачити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5155822293T Offline
    t5155822293T Offline
    Some Person
    wrote on last edited by
    Так, та вважайте, що це тільки перший рік. Взагалі після року знаходять , щось краще або власник додає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вячеслав
    wrote on last edited by
    Я тиждень тому замінив старе посвідчення водія на нового зразка , сплатив 300 грн. Зразу внесли до ДІЇ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t786906198T Offline
    t786906198T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad ...
    wrote on last edited by
    Доброго вечер, плануємо з сім'єю і мігрувати до Канади. Підскажіть, будь ласка, яка провінція більш спрямована на роботу трак драйверів? Чи є в якихось провінціях програми для мігрантів, щодо навчання в автошколі на категорію для треків?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена Чех
    wrote on last edited by
    Напишіть листа на емейл: [email protected]. У листі напишіть: У зв'язку з неможливістю здійснити запис через онлайн форму прошу записати мене на подачу біометричних даних: вкажіть свої дані- ПІБ , IRCC номер номер мобіл, емейл . У лист вкладіть лист biometric instruction letter з заявки. Через 2 тижні прийшла відповідь про дату запису на біометрію у візовому центрі у Львові
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Da.Rk
    wrote on last edited by
    Вчора так маму записав. Відповідь прийшла за 17 годин) але все впирається у те, що з ротацією важко вгадати
    1 Reply Last reply
    0
  • t1099261241T Offline
    t1099261241T Offline
    Bogdan Makhno
    wrote on last edited by
    Нащо себе марнувати на будові, вперед на нафту, старт від 25$.. годин багато
    1 Reply Last reply
    0
  • t1099261241T Offline
    t1099261241T Offline
    Bogdan Makhno
    wrote on last edited by
    О привіт 😊 ні я в Grande Prairie
    1 Reply Last reply
    0
  • t1099261241T Offline
    t1099261241T Offline
    Bogdan Makhno
    wrote on last edited by
    Може бути, але справжні чоловіки тут працюють 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t706736840T Offline
    t706736840T Offline
    Marta Marta
    wrote on last edited by
    А ти в Едмонтоні живеш ? Я фото побачила ми з однієї школи 🙂паралельні класи
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags