Канадський Марк Chat
-
Так. Навіть якщо дитині 2 дні
-
А чи можна летіти з розкладним ножем , мультитулом ?
-
Всім доброго дня!!!! Підкажіть, будь ласка, у кого була така ж ситуація!! Мені прийшло повідомлення , щоб відправляла паспорт на вклейку візи, а сину (15років) -ніяких повідомлень, подавали сімейну заявку!!! Біометрію не здавав, оскільки немає ще 16 років! Як бути, що робити? Часу залишається все менше до 31.03😔 Ми зраз у Польщі Дякую
-
Таких сутуацій тут ціла купа. Це дуже розповсюджена проблема. Так працює алгоритм програми. Діти не здають біометрію, і иому алгоритм програми обробляє дитячі заявки значно довше. (Таке поясненне я читав від міграційного консультанта) Спробуйте написати на кризову форму. Більш ніяк на цю ситуацію, нажаль, вплинути не можна.
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
День добрый! Всем мира и лобра!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо отримувати work permit без медогляду, то чи не буде потім проблем з оформленням SIN та грошової допомоги?
-
У нас був такий самий момент. Мені підказали щоб я відправив паспорт дитини разом зі своїм. Що якщо у батьків є то дитині вклеють автоматично. І це спрацювало. Вклеїли. Хоча на сайті VFS Global пишуть так робити не можна. Але все гаразд, а так напевно щеб чекали. І на кризофу форму зверталися багаторазова, відповідь одна, чекайте, розглядається.
-
Доброго дня усім 👋🏻
-
кому можна написати?
-
Більшість
-
в приват декілька запитань є
-
Є хтось з Едмонтона?
-
Хай