Канадський Марк Chat
-
Не ворк перміт, а дедлайн на подачу це 31.03
-
Знайти щось онлайн, забронювати і приїхати на готове - варіант близький до неможливого. Можу поділитись своїм досвідом ) Оскільки Калгарі не був моєю першою точкою прибуття, а Торонто, то після посадки і придбання місцевого номеру телефону я почав переглядати які є доступні варіанти на сайті rentfaster, писати/дзвонити і домовлятись про перегляд. За два дні до вильоту з Торонто в мене було забукано більше 10 переглядів, але поки вилетів частина вже скасувалась бо квартиру оглянув хтось до мене і забрав. Варіант "броні" не розглядав, бо завдатки не скидаю ніколи, на цьому завжди можна попасти на шахраїв. Отож, після приземлення в Калгарі, я взяв в оренду авто і поїхав на перший огляд, житло було непогане і його були готові здати без кредитної історії але з завдатком за 3 місяці. На це ж житло були заплановані ше огляди в той же день, тому я погодився і вже на місці залишив депозит. Як виявилося, поки я дивився ту квартиру ше два огляди в той же день теж скасувались бо житло хтось вже забрав ) Тому як писали в одній розумній книжці: "думайте повільно, вирішуйте швидко" )
-
Наразі єдина офіційна інформація це те ,що ворк перміт видається до 31 березня.Це знає кожен!
-
Особисте бачення+ факти, які вдалось вичепити (хоча їх реально мало)
-
Ви подивіться про який ворк перміт. І не вводьте людей в оману. Там написана дата для тих людей, хто при в'їзді в Канаду не подав на ворк перміт. Для них кінцева дата подачі 31березня. Хтось не так прочитав, хтось не так переплатив і пішло. Наразі програму НЕ закривають і дозволи на роботу ніхто не перестає видавати.
-
Казали що євро взагалі не варіант везти, так?
-
Доброго дня шановна громадо! Я в Україні, і мені прийшло запрошення на вклейку візи в Канадський візовий центр, але знаючи що візу не вклеюють в Україні то тепер мені потрібно вислати паспорт з документами за кордон на вклейку візи. Хто має досвід, будь ласка поділіться як хто відправляв паспорт? •Через якусь тур-агенцію може? (Якщо так, то яку саме?) •Або інший спосіб? Дякую вам
-
В вересні відправляли через корал тревел , Чернівці Фото старе , вартість вже інша
-
Думаю точно можна десь , з usd проблем немає
-
Дуже Дякую вам за відповідь Олег! Буду сконтактовуватись)
-
Слава Україні! Шановні добродії, як гадаєте, якщо пройшло вже 2,5 місяці після подачі і здачі біометрії і ні слуху- ні духу. Це означає що my application has been rejected чи у випадку відмови видачі візи вони повідомляють?
-
Нічого не зрозуміло
-
Це на всяк випадок, якщо хто не знав або забув.