Канадський Марк Chat
-
Добрий день. Я замітила що це все індивідуально і можливо якась фортуна. Я заповнювала для себе і чоловіка в один день. Йому прийшло згода на візу майже на місяць часу швидше а я переживала. Багато читаю що чекають місяцями. Можливо це ще залежить в якому регіоні заповнюєш де є менше анкет. Мені весь процес від анкети до візи зайняв не більше 3 місяці. В кожного по різному.
-
-
Так, дійсно. Марк каже, що виплати до 20 червня є шанс отримати. Дякую! А можете підказати, паспорт із вклейкою пересилається назад, кур'єром, в Україну, в руки адресату, правильно??? Бо як людина поїде за закордонним паспортом, наприклад, у Берлін, якщо виїхати без нього з України неможливо? Чи мається на увазі: ти взяв візу, паспорт, здав в Україні біометрію - і перетинаєш з тими документами кордон, щоб швидко вклеїти, особисто передати і особисто забрати, так? А якщо солдат ЗСУ, як йому забрати назад паспорт, після доставки кур'єром у той же Відень, наприклад? :(
-
-
Я відправляв у Відень, Австрія
-
Доброго дня підкажіть будь ласка сім'я з 5 осіб хочемо переїхати до Канади. 13 12 і 5 мову з наїм не дуже я а1 дружина в1 як там з житлом і працею . Хтось допомога чи ні . Дякую
-
-
треба обовязково: мінімальний рівень мови типу celpip 4 освіта (як мінімум закінчена школа) досвід роботи наявна робота далі починаються нюанси, які треба шукати на провінційних сайтах в розділах по емціграції. там є опис вимог для отримання провінційних номінацій є різні типи балів, сказати якій рівень де треба дуже важко. тут або самому лопатити інфо або заплатити консультанту. який порадить куди дивитись