Канадський Марк Chat
-
Я просто хочу всім сердцем подякувати Вам всім , і вірю що у всіх нас все буде добре !!!!!!
-
Всiм видають WP в аеропорту
-
Швейцарія у зоні ШЕНГЕН, вона просто не є членом Євросоюзу як і Норвегія.
-
Афганістан, Сирія і ще з десяток країн Африки....там біди не менші, але підтримка з боку Канади і близько не така.
-
Ніколи не розумів ІТ-шників які пруться в США чи Канаду, це ж робота на відстані, можна сидіти в Україні чи на умовній Шрі-Ланці і працювати на США. Різниця в тому що в Україні чи ШріЛанці з зарплатою в 3-5к ти "король", а в США ти заробляєш як чувак не сервайлі і менше чим крутий зварювальник, електрик чи плиточник
-
А у нас інша проблема є мови є все а роботу толком знайти не вдається
-
Тоді напевно дадуть до кінця дії паспорта.
-
www.bbc.com/ukrainian/features-64463269?at_format=link&at_link_id=41F9DC8E-A141-11ED-836D-C6D42052A482&at_medium=social&at_campaign=Social_Flow&at_campaign_type=owned&at_link_type=web_link&at_bbc_team=editorial&at_link_origin=BBC_News_Ukrainian&at_ptr_name=facebook_page
-
Регіон не вказано.
-
Можливо хтось знає, якщо сину в березні буде 17 років, чи зможе він в канаді отримати ворк перміт наступного року?
-
У мене нестандартне питання, але, раптом, хтось знає відповідь? Чому в атлантичні провінції мало охочих їхати? Там тепліше і оренда житла, як в Альберті?. Може, іміграційна програма важка? 🙄😬 поділіться думками! Я просто думаю собі, що там ліцензія для роботи перукарем непотрібна. Мені б простіше з працевлаштуванням би було. Ну, для офіційної праці, в Нью-Брансвіку, перукарям ліцензія непотрібна
-
Чесно, сам не знаю, ні в атлантичних провінція програма імміграції легша ніж в Альберті. Можливо там мало українців, а в багатьох людей погана англійська.
-
Consent form передбачає це. Але в цьому випадку обов'язковий попередній запис.
-
Такий розводняк та вклейка. Вони вимагають оплату кур‘єра, в розмірі 127 злотих за документ. Ми зайшли на офіційний сайт кур‘ра. І за таку саму доставку там просять 65 злотих і при чому робиться вона швидше. Куди йде друге половина оплати. Питання дивне