Канадський Марк Chat
-
По прильоту 1) Ворк Перміт віза, 2) Сін ( індифвкаційний номер ), 3) Прум Резідент ( приписка ) зауважу безкоштовно якщо поселили до готелю на дві неділі спускаєтесь до ресепшн там вам видають копію що ви мешкаєте саме там й робите Поум резідент, або з оселі де вже винайняли чи в сім’ї хто вам допоміг, 4) Мед. Страхування Хелс номер вам зроблять одразу без вагань займе три години —->>> одразу видадуть Вам роздруківку про те зо в вас є, а пізніше видадуть саму медицин. Страхування., 5) Рахунок у Банку знайдіть українського робітника він краще допоможе в банку який працює там їх багато, теж швидко, 6) моб. Оператор : по доступним цінам для всіх : faida, Ферджин, каіду- там поглянете норм тарифи, а загальні оператори Бл, Роджерс, Диелс. 7) Надалі йдете до драйв тесту та якщо у вас є стад володіння прийнятий новий закон для українців щоб одразу здавати й тести й водіння. Й змінюють права. Бо права в Канаді діють майже як паспорт, 8) Обов’язково перед поїздкою пропрацюйте Провінцію та житло й працю, 9) Безкоштовні курси Англійської мови запишіться 10) 2 червня подайтеся на допомогу 3000 долларів й чекайте , 11) є також допомога в різних провінціях виплата йде до 5-6 мсяців підтримки від 500-750 долларів на місяць я округлив. Після 6-12 місяців подачу робіть на Резідент. Від провінції або Від Канади але краще за весь цей час завести знайомства та поліпшити ситуацію з місцевими юристами Но то вже інше питання. За три роки Я думаю все буде добре й ви зможете на 100% жити і насолоджуватись. Як кажуть за три роки якщо працюєш живеш і вчиш англійську мову то модна тільки не хотіти щоб не вийшло резиденства. Всього найкращого.
-
Будьте більше критичні щоб потім не розчаруватися зіткнувшись зі складнощами
-
То чого він тоді жив на 6000 грн зп ?
-
В сенсі в Україні якщо не боятись складнощів можна не на 6к грн зп наприклад знайди роботу а краще ( до війни)
-
Я працював на державні роботі сам )
-
Саме в медицині я і працював. Взагалі я до того що треба бути готовим до складнощів в інші країні з іншою мовою і ТД. Це буде важко насправді і морально треба бути готовим
-
Нажаль ви помиляєтесь почитайте більше питання від людей ви здивуєтеся наївності (
-