Канадський Марк Chat
-
Дякую за посиланням)
-
Подскажите кто писал в кризисную форму за ребенка на визу, кому то помогло?
-
Ну раз змін немає, значить вона чинна. Може і будуть, але наразі так.
-
Доречі, хтось щось чув в Канаді про людей які підбирають авто?
-
Останнє оновлення по цьому пункту було 13 червня 2022року,це застаріла інформація
-
В Канаді то називається дилер😃
-
В Калгарі знаю є один, працює на доставці їжі, а то як підробіто.к
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка може має хтось з вас контакти людини, яка робить Канадьскі візи по CUAET? Тільки перевірену людину, через яку ви робили, чи ваші знайомі. Дякую.
-
Заходите в ютуб, шукаєте інструкцію як заповнити і самі заповнюєте, там нічого складного.
-
Good day everyone! We are a family of 2 (husband and wife ) from Ukraine. We are planning to come to Canada, the province of Alberta , the city of Edmonton. We are looking for you from March 27, 2023. free housing for the adaptation period of about 2-3 months. We will be grateful for your help. About us: no bad habits. English level: low, we use google translate. We have strong intentions to emigrate and live in the province of Manitoba. Усім доброго дня! Ми сім'я , 2-чоловіка (чоловік і жінка) з України. Плануємо приїхати до Канади провінції Альберта м. Єдмонтон Шукаємо з 27 березня 2023 року. безкоштовне житло на період адаптації приблизно на 2-3 місяці.Будемо вдячні за допомогу.Про нас: шкідливих звичок немає.Рівень англійскої: низький, користуємся google translate.Маємо рішучі наміри емігрувати та жити в провінції Альберта.
-
Дякую.
-
Слушайте я хочу тоже туда ехать один, без знания англ, на доставку а потом мб на суши перейти, но меня немного напрягает тот налог в 20% , ты незнаете его можно как то обойти? Или все обязател но должны его оплачивать, потому что это бы забирало почти все мои сбережения которые я бы там откладывал, и стоит ли туда вообще ехать так как на «заработки» или лучше сидеть в Польше ?
-
Все ж таки до 31 Березня якщо не прибудеш,допомоги не буде, так(
-
Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! 2.) Поважаємо один одного! 3.) Всі погані слова заборонені! 4.) Обговорення на політичні теми заборонено!