Канадський Марк Chat
-
Та ні все по старому, зараз вихідні, а то сайт з офіційними програмами і законами Канади, типу нашої Ради. Шукайте додаток - Annex to the Terms and Conditions of the Resettlement Assistance Program: The Canada-Ukraine Transitional Assistance Initiative (CUTAI) В пункті 4, описані вимоги до отримувачів
-
Зараз там не бачу такої інформації, щось змінилось, подивіться будь ласка.
-
Читаємо уважно, додаток не загальна програма. Гортайте нижче 4( без букви))
-
Ось так зараз 4 пункт виглядає в мене
-
Знайшла, дякую!
-
Доброго вечора всім! Будь ласка, дайте пораду, прибуду в Канаду в кінці березня, хотіла б знайти роботу опікункою з проживанням, бо маю досвід праці в цій сфері ...англійська шкільний рівень..але я зараз в процесі вивчення...є резюме англійською, з яких кроків краще починати пошук? І чи реально знайти таку роботу в Торонто...передаивилася багато сайтів є пропозиції, розіслала резюме, але жодної відповіді.Чи краще вже починати пошуки по приїзду? Дякую за відповіді, всім здоров'я та миру.
-
Привiт!!Хтось займаэться авто-малюванням та рихтуванням авто в ЭдмонтонI,або в Канадi?Маю таку професiю,хочу запитати як з роботою в таких напрямках.
-
Доброго вечора всім! Вибачте за питання , але для нас буде корисною будь яка інформація про те як живуть люди з діабетом 1 типу в Канаді. Можливо хтось міг би розповісти детально як діє система , як можна отримати ліки, чи можна купити , чи отримати по рецепту від лікаря інсулін? Наперед дякую всім хто відгукнеться.
-
Яким авіаперевізником краще і дешевше 😁 Летіти з Польщі до Торонто або Монреаль Дякую ✌️🇺🇦
-
Ну вибачте, українською не можна чомусь, я б залюбки
-
Оце в пдф зараз актуально чи ні, підкажіть? Бо там 2001 рік написано
-
Всім привіт. Хто здавав на права російською?
-
Отправка по электронной почте Pravila_G1_na_rysskom_Ontario.pdf