Канадський Марк Chat
-
Через посередникiв 2 тижнi. Якщо сам вiдправиш поштою, то може бути до 2 мiсяцiв.
-
Важкувато так , але не неможливо Моя дружина поки погано володіє англійською , але їй це на дуже заважає ))) з телефоном в руках , вирішує все що потрібно , тим паче люди тут лояльні до цього і привітні
-
Ну це вже костилі Але якшо вам треба наприклад швидко кудись задзвонити шось дізнатися або сказати то це вже проблема Очевидно в будь-якій країні можна якось вижити з гуглом, але ж ми кажемо про стабільне нормальне життя а не таке шо ти майже глухонімий якшо у тебе нема на даний момент телефону
-
Дякую
-
Залежить вiд способу подачi. Я сама подавала, то 5 днiв було, Але зараз не можна самому подати. Якщо надсилати поштою, то найдовше всього
-
НАГАДУВАННЯ: Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! 2.) Поважаємо один одного! 3.) Всі погані слова заборонені! 4.) Обговорення на політичні теми заборонено! Будь ласка не забувайте
-
При чому тут пощастило. Це факт: якщо сам подаси( посередник) прямо в офiс, то до 2 тижнiв вклейка. Якщо висилати поштою, то в середньому 1,5 мiсяцi. Тут спитали, я написала зi свого досвiду
-
Можете звернутись зі своїми питаннями в www.cssalberta.ca/. На скільки відомо, зараз вони надають безкоштовно курси з англійської, також перед цим проводять тестування.
-