Канадський Марк Chat
-
Маю знайомого в Гранд Прері, ( Альберта), говорить ,що рівень життя та заробітків там достойний. Приблизно теж говорить,що й ви. Але знання мої разом з тим ще дуже поверхові.
-
Розумієте,потрібно щоб всі карти лягли,як то кажуть. Враховуючи наші перспективи на поточний момент - розраховувати одразу на те, що вдасться знайти нормальну /достойну роботу, це якщо дуже повезе. І обставини всі будуть за. Ферма, с/г не самоціль. Але який буде варіант,якщо ти не кваліфікований робітник з одним тільки голим бажанням?
-
Ідете в любий registry service і там вам заповнять заявку. Але спочатку здається має бути SIN - соціальний номер
-
Мають тоді вони прислали на пошту або на email повідомлення. Але в основному на пошту листом.
-
В якому ви місті визначилися жити?
-
Дуже дуже вам дякую. Замотаю на вуса,згодиться.
-
Впишетеся. Не хвилюйтеся за це
-
В гарному. Якщо серйозно, не визначився. Сім'я у мене велика... Тому не можу ще сказати точно. Чув про Ред Дір та м'ясокомбінат у цьому місті, а також про те, що чоловіків там до 50 беруть. Я можу не вписатися у цей віковий ценз. Якраз виповнюється мені цього року...
-
У нас у місті Red Deer тільки на одному м'ясокомбінаті працює більше ніж 200 новоприбулих українців. Ті, які відпрацюють рік, мають змогу уже подавати документи на PR. Працюють сім'ями, ходять на англійську.
-
Grand prairie я чув має багато робот та зарплатня непогана, але місто не дуже гарне та безпечне.
-
Я би вам радила іти обом працювати на завод, м'ясокомбінат. Бенефіти ідуть більші якщо удвох працюєте, одразу записатися на курси англійської по місцю проживання. Це якщо ви налаштовані на довгострокове проживання в Канаді і оформлення імміграційних документів.
-
Кажуть, криміналу взагалі нема