Канадський Марк Chat
-
Я вже тут робив. Ви нічого не зробите знаходячись в Европі.
-
Доброго дня! Питання: коли я приїду в аеропорт Торонто , я маю пред'явити адресу де я буду жити. Скажіть будь ласка у якому форматі : просто на листку паперу адресу чи по іншому?
-
Так, отримую.
-
Підскажіть будь ласка, чи треба заповнювати таможні декларації при в’їзді ? І третя декларувати кошти з якими ви їдете ? Та яка сума дозволено брати з собою ? Я чула якщо береш суму більше 5000$ на людину то на виплати можно не розраховувати, це правда ?))) Дякую 🤍
-
Більше 10к кад треба декларувати, на суму нема звичайно ніяких обмежень
-
А на виплати потім це не буде впливати ?))
-
При прильоті Ви йдете на термінал самообслуговування та відповідаєте на питання, одне з них про готівку. Якщо Ви відповіли "так" на питання про готівку більше 10000, вже еміграційний офіцер вже спитає конкретну суму та видасть декларацію з печаткою. Це Ваш підтверджуючий документ для банку про походження коштів.
-
Ніяких допитів особливо не було.
-
Я так розумію. І взагалі мій знайомий, який живе в Канаді 7 років сказав, що до самої суми внесення, якщо це не мільйони, особливо питань немає
-
На немовля також ?
-
Тобто їде двоє дорослих і двоє дітей то 20 тис доларів не потрібно декларувати?
-
Ні, не потрібно, бо на групу осіб і ліміт на кожного
-
Дякую
-
Для оренди житла може бути поручитель з іншої провінції. Який є громадянином Канади
-
І чи допоможе його рекомендація
-
Я інвалід третьої групи зв'язку з війною так і не пройшов реабілітації після операції чи є якісь програми для таких людей.Перелом хребця встановлена пластина
-
Якщо ви про Канаду питаєте то ні для інвалідів емігрантів тут немає программ
-
Вам були нарахування за травень? Бо нам ще не було