Канадський Марк Chat
-
Едмонтон -небезпечне місто. Бо тут поряд потужна авіабаза. НАТО.
-
Точно.Замість корисної інфи, бачиш якісь срачі.
-
Цікавий чат Чмирять нових іммігрантів і розкажуть як погано в Канаді і добре в Африці Адмінові пора чистку зробити Явно ботоферма працює👆🏻
-
Приваблива дівчина - завжди популярна
-
Ви слідкуєте за моїми реакціями?Супер.Не думала, що я така популярна в цьому чаті.
-
Ну так, я типовий бот, який десять років живе в Канаді. Ви ще не зрозуміли.. В Канаді не просто добре,а дуже добре. Але не всім. І перш ніж сюди іхати-треба 20 разів зважити.
-
Нє я тут розказую Що якісь чмирі дурню всяку пишуть і немає продуктивного спілкування
-
Дякую Марку: за пізнавальні відео, відкритість у висвітленні позитивних чи негативних моментах в Канаді. За рахунок відео в такому форматі мені більш стає зрозуміло про життя в цій країні. Зручно коли відео коротке і інформативне.
-
Чмирі будуть коли ідучи на зустріч " хомлес" буде кричати тобі в лице що він тебе зараз заріже, коли ідучи будеш бачити як "ширяються" на сходинках.. Коли сніг місяцями не прибирають😂 Коли запаркувавшись на парковці біля супер маркету, не можливо дійти до входу бо, по коліна води😂😂😂 І це місто ))) Це позитив))) І круто що я цього всього не переживаю😂
-
😁дякую панове, і на такій веселій нотці закінчимо цю приємну розмову Бо я так зрозуміла, ви тут найпопулярніші хлопці з великииим досвідом і всяким таким…то не буду заважати вам працювати
-
Ти з своєю середньою температурою просто вражаєш). З/п 5000 буде, тільки в бруто, а чистими на руки в тебе буде 3,5 на умові о праце! На злеценію-4...4,5 у кращому випадку. Не буду пояснювати тобі різницю і недоліки умов якщо ти в курсі що таке медіана.
-
А ще крутіше, коли розіб'ють лобове скло твоєї машини,яка стоїть біля хати. Просто так. Чи в п'ятнадцятиричного хлопця знімуть кроссовки в парку ввечорі на районі
-
Є такі райони, де ви роками хату можете не закривати і веліки перед хатою будуть валятися. І нічого не станеться.