Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можливо влаштуватися по спеціальності інженер-електрик (повна вища освіта). 10;років загального стажу від звичайного електромонтера до начальника дільниці, 5 група з електробезпеки до та вище 1000в. Досвід в електроустановках від 0,4кВ до 154кВ. Наперед дякую за відповіді.
-
Стосовно рекомендаційного листа. Ну не люблять наші українські роботодавці давати рекомендаційні листи для полегшення працевлаштування своїх батраків. Пропрацював десять років у міжнародній металургійній компанії Ferrexpo
-
Всі хто працював в Україні на інженерних посадах розуміють, що наші інженери не лише в кабінетах сидять, а й при всякого типу аварії дуже добре справляються з обов'язками звичайного електромонтера від заміни лампи до монтажу повітряних ліній електропередач)))
-
Мова на початковому рівні, але не претендую спочатку на високий рівень.Готовий йти навіть помічником та з часом довести свої знання вміння та й мову підтягнути
-
Ну з Ваших критеріїв я напевно відношусь до 30%)))
-
Доброго дня , робити скрін , та його роздрукувати ( якщо не дає зробити скрін , фотографувала на інший телефон та роздрукувати ) їм в принципі байдуже якого формату чек
-
Я вмію і безкоштовно. Можу допомогти
-
Якщо ви вкажете телефон роботодавця і його ім'я, або ім'я безпосередньо вашого керівника, це уже буде достатньо як reference.
-
You are welcome🤗
-
Навіть так велике дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть ,будь ласка, хто переїхав з Берліну в Канаду з дітками, хто встиг походити в школу. Яке відношення дітей канадських до наших дітей? Моя донька , їй 13 років, зараз ходить в школу в Берліні , де одні німці. Їй дуже складно морально , діти її ігнорують, спілкуються з великою нетяжкою . Ігнорують її. При цьому моя донька дуже комунікабельна , дуже щира, добра. В Україні в неї завжди було багато друзів. Дуже цікаво, як наши дітки почувають себе в канадських школах.
-
Тільки ручна до 8 кг, якщо є валіза до 23 кг доплата 60€ за 1 валізу. Якщо квитки в 2ві сторони у вас а будете залишатись в Канаді на довго раджу оплатити додаткови багаж тільки в 1 сторону в касі аеропорту. Якщо просто через саму люфтганщу це робити порахує в 2ві сторони.
-
Розкажу вам з власного досвіду. У нас троє діток, коли приїхали в Канаду їм було 9, 10 і 11 років. В школі ніхто з них сміятись не буде, ігнорувати можуть на перших порах бо є мовна прірва у спілкуванні, потім все налагоджується. Канада- це інтернаціональна країна, створена з усіх емігрантів, тому тут нема відмежовування між людьми. Мову діти мої вивчили дууууже швидко, мали багато друзів. Крім того, зараз так багато приїхало діток, що майже у кожному класі мабуть є укр дітки
-
Не знаю за Німеччину, але тут все супер з цим.. всі френдлі, ваша дитина буде щаслива👍