Канадський Марк Chat
-
Коли вітер , то не дуже. І в мінус 5 , холодніше ніж в мінус 20
-
Дайте мені пораду..Ви все ж маєте досвід життєвий у таких справах, якого не маємо ми.Якби ви уявили себе у моїй ситуації із тим складом сім'ї, що у мене..(5 осіб). Я так потроху приміряю це місто для себе.. Якщо брати за основу роботу на м'ясокомбінаті нам удвох із дружиною ( не знаю, чи таки одразу туди візьмуть), але припустимо... Запитаю вас прямо: вистачить нашого спільного бюджету для безпечного існування сім'ї? Чи скажете,що це від багатьох факторів буде залежати?? Розумієте, є і сумніви, чи не надто це виглядає авантюрно у нашому випадку? Купа нюансів. І велике бажання змінити життя, і разом з тим не втрапити в халепу. Нагадаю також, у мене трійко дітей - 9,15,17 років. Дякую.
-
Норм тут. Я в Києві при мінус 5 , в магазин не хотів виходити. Тут , в Едмонтоні , в мінус 15 , сонечко , можна гуляти. А в мінус 2 на сонці і в футболці вийти можна. Сам в шоці )))
-
Або ночувати на пляжі в серпн)))
-
Слава Ісусу Христу бажаю познайомитися з дівчиною, для створення сім'ї серйозних стосунків. Проживаю у Іспанія прибув на тимчасовий захист перебуваю у таборі біженців. Планую у Канаду маю візу. Холостяк 35 років займаюся спортом плаванням. Львів'янин католик маю лемківські польські німецькі коріння. Працюю юристом.
-
А так , там тепліше
-
Вище написав про Галіфакс
-
Мій товариш в Галіфаксі , там зазвичай норм. Але коли дощ взимку і вітер з океану , печаль
-
Я скріни з Едмонтона показую ))) в Торонто , інша історія