Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viache slav
    wrote on last edited by
    Такого ще я не чув)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт всім хочу приїхати восени у вересні в Канаду. Не знаю куди думав Вінніпег але там найти роботу тяжко. Думав може в Монреаль але я хочу саме іммігрувати не хочу вчити ту французьку аби вивчити ще хоча б англійську. Думав може в траву там є один ютубер пропонує допомогу з роботою на металургійний завод , але жити в отаві оренда житла дуже дорого. Ще поки що я надумав далі це Едмунд . Англійська початковий вчу кожен день . Робота спеціальності немає , можливо скоро буде диплом харчового технолога скоро здам кваліфікаційну роботу і вже ніби як буде якась освіта але якщо чесно знань особливих не маю більшість с того так само як саму цю кваліфікаційну роботу купив грубо кажучи за сало , там взагалі аби забрати атестат оскільки я взагалі в Польщі . Тому хотілось би опанувати просто якусь робочу спеціальність . Але маю певні обмеження бо не бачу нічого на одне око , права для себе щоб їздити на машині в Україні сказали можна , але трак драйвером напевно що вже неможна не дізнавався . Права поки що нажаль не робив . Все хочу і все треба . В кого може є якісь для мене корисні думки хто що може може мені порадити буду радий вашим підказкам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6079389831T Offline
    t6079389831T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Едмунд- то де?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Я вибачаюся переправив Едмонтон .
    1 Reply Last reply
    0
  • t719238637T Offline
    t719238637T Offline
    Таня Мурашко
    wrote on last edited by
    Раджу працювати навіть в тій самій Польщі, підзбирати достатньо коштів, зробити операцію на око. Тому що тут без машини дуже тяжко, а при здачі на права перевіряють зір. І можливо не допустять до водіння(скоріше за все) тут інші правила і система.. Я не хочу відповідати 100% але думаю не дадуть права, якщо одне око не бачить, бо тут треба якщо ти водій мати хороші очі і шию(хто має права зрозуміють😁) Далі рекомендую їхати з певним запасом коштів хочаб на два-три місяці поки знайдете роботу нормальну. Якщо не нормальну, в Макдональс я думаю візьмуть швидко. Зважайте на те, що оренда кімнати вартує від 700дол. їжу можете якщо ще в той період таке буде доступно в фуд банку безкоштовно(правда я не знаю скільки дають і як часто) не користувалась цим як приїхала.. Можете спробувати пошукати сім‘ї приймаючі, але зважаючи на те, що пишуть канадці по групах то вже мало є таких сімей. Нам сім‘я пропонувала у них пожити, але платити за кімнату і я їх розумію. Просто знайте буде важко буде не легко, щоб легше було запас трохи грошей і велике бажання працювати на роботі яка може не подобатись. Без мови буде важко, але з перекладачем я думаю вдасться все у вас. Успіхів!
    1 Reply Last reply
    0
  • t875323893T Offline
    t875323893T Offline
    Промінець
    wrote on last edited by
    Пішли. Без питань😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina Marina
    wrote on last edited by
    t.me/+iiM2UgGiVRZjMTQ0
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Нажаль на сьогоднішній день мою хворобу ока вилікувати неможливо це є з самого народження , якби можна було зробити операцію вже б давно зробив. В мене відсутня частина головного нерва яка передає інформацію від сітчатки до мозку . Я бачу на нього але просто по середині нічого не бачу. Лише боковим зором читати наприклад уже не можу. Ну то не важливо і навіть не так критично якщо не дадуть права. Сприводу Англійської кожен день вчу . І вчив її колись ще в школі . І можливо що мені перекладач не знадобиться . І навіть якщо доведеться користуватися перекладачем , то її всерівно прийдеться вивчити. Дякую за підказку , вам успіхів також.
    1 Reply Last reply
    0
  • t719238637T Offline
    t719238637T Offline
    Таня Мурашко
    wrote on last edited by
    Ну якщо це вроджене і нічого з цим не поробиш нажаль. Тому вибачайте за коментар. Можливо зарахують це при здачі прав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t719238637T Offline
    t719238637T Offline
    Таня Мурашко
    wrote on last edited by
    Головне бажання і все у вас вийде!💪 Ми познайомились тут з нашим українцем який тут 10 років як вже. Він розповідав що працював днями і ночами, було складно було що мало їв і спав. Але зараз має свою фірму власну з братом, яка процвітає. Тому бажання, не здаватись йти до мети і все у всіх вийде. Хоч можливо складно і довго і тяжко. Але варто пробувати! Бажаю всього найкращого😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Якщо англійська погана, тоді краще в Квебек, там ще й за курси французької доплачують.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    3 Гіга на 10 днів за 450грн, то сумнівна вигода.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Можна на одну, ми так оформили на 4. Але ми з дружиною робили спільний рахунок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Garry Hill
    wrote on last edited by
    Ото Вас занесло)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Чекаємо 2роб дні. Зазвичай до 5 має бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Раніше було вигідно, а зараз водафон і київстар змінили умови роумінгу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    через скільки днів прийшли гроші на картку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Може хтось знає. Я зараз живу та працюю в Онтаріо. Але хочу переїхати до Квебеку(дешевше житло). Та працювати у Онтаріо. Чи буде мені з того якийсь антібонус(додаткові такси чи щось таке, чи що я втрачаю). Як це взагалі працює. Усі такси за мене сплачую работодавець.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1723232129T Offline
    t1723232129T Offline
    Інна Дудник
    wrote on last edited by
    t.me/FlyConcierge
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.