Канадський Марк Chat
-
Skyscaner сайт,там всі вигідні пропозиції є
-
Air Canada (AC) allows 1 carry-on bag and 1 personal item (purse, briefcase, laptop bag) per passenger fee free. Carry-on should not exceed the following size and weight restrictions: 46 linear inches (21.5 x 15.5 x 9 in) or 118 centimeters (55 x 40 x 23 cm) including handles and wheels.
-
ручної - здається не важливо, єдина вимога - вільно тримати в одній руці
-
вимоги ейр канада
-
ось приклад чумадана, який можна брати в салон к ручний zakupol.com/ua/p1621006977-chemodan-dorozhnyj-malyj.html
-
75+50+29=154см
-
багаж - там 23 кг і загальні розміри 158 см, наприклад zakupol.com/ua/p1595737239-chemodan-wings-147.html
-
з закуполя Іринка прислала нам замовлення за день, купували по предоплаті. в принципі вони продають в епіцентрі, але там трохи дорожче, на свою ціну воно вартує. тобто по факту можна брати великий багаж, + в салон малий і сумочку
-
Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії,)викидає на початок сторінки,(також можливо через соц виплати від Швейцарії)але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,якщо я цей пункт пропущу,хтось знає?
-
Я тобі підкажу, чоловіче наглий. Почитай переписку вище, може дійде. Про таких хитрозроблених я і писав. В трьох країнах був? БУВ. Допомоги брав? БРАВ. Тобі в Канаду тепер ще треба? За додоткову допомогу в Едмонтоні цікавишся? "Робити хочеш?" Совість би мав. "Нещасна трьошка?" Приїжджай в Україну я тебе влаштую на Заході. Безпечно. Хтось має бути розумний на тебе "хитрозадого".
-
Не думай шо всі люди мєлочні,і будуть за ту нещасну трьошку канадських летіти через океан
-
Як мене бісять недоумки "розумні",які своїх 5 копійок вставляють де не треба
-
В Швейцарії норм соціалка,але я хочу робити,тому міняю країну...тут знайти роботу нереально