Канадський Марк Chat
-
Дуже дякую вам . Друзі чекають паспорти дітей , тому я питала чи до 31 чи до 1 березня . Щоб вони встигли податись ❤️
-
Дуже дуже вам дякую ❤️
-
Добрий день. Підкажіть. Я реєструвався по Cuaet в липні 2022 року. Не було вільних місць у Львові аж до сьогодні. Завтра їду на біометрику. З собою треба взяти Biometric Instruction Letter. Але він у мене датований липнем 2022, в ньому пише що ти маєш 30 днів щоб його використати. То що він уже недійсний на завтра? Треба новий генерувати чи як?
-
На даний час ці листи не мають обмежень як і форми заявок на Cuaet.
-
Добрий день Підкажіть будь ласка ми робили візи в Канаду для дітей на старі паспорти,які закінчуються в серпні 2023 року,зараз виготовили нові паспорти і хочемо надіслати,щоб вклеїли візу в новий паспорт.Чи потрібно надсилати також старі паспорти щоб анулювали візи в старому паспорті чи ні.І чи потрібно писати щось в кризовий центр на IRCC. Буду вдячна за відповідь
-
ЕДМОНТОН! ❗️ДИТЯЧІ САДОЧКИ❗️💛💙 Яка наразі ситуація з місцями? Чи дуже складно знайти? Чи можна дитину 3,5 роки віддати відразу на Повний день? Чи є черги? Буду дуууууже вдячна за відповідь💙💛⚘️⚘️🙏🙏🙏🙏🙏