Канадський Марк Chat
-
Коли здавали біометрію? В якій країні?
-
В мене друзі чекають ще з 28 квітня...
-
Ще одні з 4 чи 5 травня
-
Так варшава
-
Одне уточнення. Ви з України чи вже певний час до війни були в Польщі?
-
Тоді просто чекати. Напевно у вашому випадку просто черги. Набирайтесь терпіння. Все буде добре.
-
Сама цікавилася таким питанням, ось маю таку відповідь 😊
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи є хтось в цій групі, хто живе в Едмонтоні? Я маю декілька питань
-
Я приїхала місяць назад в Канаду з 2 дітьми,зараз находжуся у ВС. Розглядаємо переїхати в Едмонтон. Я подивилася багато відео про Едмонтон. Але ніколи не була в місті. Чи здає хтось з вас житло або може помогти знайти зі житлом тимчасово
-
Дякую за відповідь
-
Добрий день шановні Українці хто може допомогти переночувати на ніч в Галіфаксі ми прилітаємо 9.06.22 в 20:00 І наш наступний рейс 10.6 до Едмонта в 7:25 ранку. Ми не можемо дозволити собі зняти готель, чи є Добрі люди які зможутб прийняти ми не велика сім'я маємо одного 1,5 річного хлопчика Дякую за відповідь!
-
Всім добрий день. Ми пара з України👫. Мене звати Андрій і мою дівчину звати Ангеліна. Всі чудово знають що Українці працелюбний народ і роботи ми не боїмося, підкотили рукави і вперед💪 і ми не вийняток. Коли ми вдома то займаємось тим що робимо гарних людей ще гарнішими ми перукарі.💇♀️💇♂️ Дівчина Перукар - Універсал, а я Барбар. Та головна наша робота - це оформлення 🎀🎉приміщень🏘, столів та різних закладів для проведення корпоративів🕺💃, днів народження🎁 чи весіль🤵👰. Плануємо прилетіти в Калгарі 8 ого червня🛩 і шукаємо людей в яких би можна зупинитись на перший місяць поки б зробили собі документи на місці та знайшли інше житло. Гостювати довго не плануємо, бо не хочемо бути комусь тягарем. Або можливо хтось здає кімнату чи бейсмент не за всі гроші. Якщо в когось є знайомі які готові прийняти нас, будь ласка відпишіться нам🤗. Дуже вдячні всім за допомогу і ще раз всім хорошого дня😁.
-
І не кажіть..навантажують іміграційних офіцерів за для чого?!Я подалася разом з сином, я отримала візу,а 12-річний син ще "ні", отож сидимо і чекаємо на його візу вже другий місяц...Ми готові полетіти, але не маємо дозволу,а хтось має, проте йому це не потрібно