Канадський Марк Chat
-
🇺🇦 24 лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба, – Володимир Зеленський. Це був рік болю, жалю, віри та єдності. І це рік нашої з вами незламності. Знаємо, що це буде роком нашої з вами перемоги! 🇺🇦 Новини Онлайн
-
Не вірна інформація
-
Усім доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи вірно я розумію, що виплати на дорослих і дітей будуть виплачені тільки тим, хто встигне приїхати до Канади до 31 березня? А тим, хто приїде в травні або на початку червня вже не зможуть оформити ці виплати?
-
Не обов'язково
-
Поки саме так офіційні джерела пишуть , ніяких поправок ще не було
-
Доброго дня,можливо хтось знає про якість актуальні вакансії в Едмонтоні, або групи з роботою Я зварщик,і також водій навантажувача welder, forklift operator Дякую
-
А що можуть продовжити?
-
Привіт..Чи офіційна інформація,якщо в'їхати до Канади після 31березня,то одноразової допомоги на дорослого 3000 і на дитину 1500 не отримаєш?
-
Підкажіть будь ласка.Якщо я подав анкету на Cuaet,але розумію що не встигну виїхати до 31 березня,я можу подати ще одну анкету на термінову візу без фольги?