Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Гнатів
    wrote on last edited by
    CUAET це не програма біженства.Це тимчасовий дозвіл на перебування і роботу в Канаді.Це по перше. А по друге їдуть в Канаду переважно українці які перебували в Європі до широкомасштабної війни з росією.Тому що коли почалась війна закрили виїзд для чоловіків з України.А жінкам з дітьми немає чого їхати без чоловіка немаючи родичів чи друзів які допоможуть в Канаді. А ви якщо хочете працювати на чорній роботі приїджайте в Україну тут буде що робити.Після перемоги будемо довго відбудовувати.Роботи хватить всім.Тому ласкаво просимо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715971978T Offline
    t1715971978T Offline
    BERLIN
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію, нічого нового не розповіли. Але я думаю що без війни не з'явилася б ця програма. Це ви мені пропонуєте приїздити до України?
    1 Reply Last reply
    0
  • t959083426T Offline
    t959083426T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Якщо цікаво,Канада відкривала вже схожі програми для різних країн і жодну не продовжили,і направду кажучи,такі програми це є вигідно для самої Канади.Але,знайшли потрібних кадрів,і все кінець🤔Можливо з Україною буде якийсь виняток,але навряд🤞
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Гнатів
    wrote on last edited by
    Я хотів щоб всі повернулись в Україну.І нікуди не їхали за кордон шукати щастя. Канадійці ж нікуди не їдуть. Ви ж українець і логічно щоб ви жили в Україні. Але справа ваша.Ви вільна людина в своїх рішеннях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Назар
    wrote on last edited by
    Де народився - там і пригодився? Залізні логіка, непробивна 🤦
    1 Reply Last reply
    0
  • t329068541T Offline
    t329068541T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Цей краще)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715971978T Offline
    t1715971978T Offline
    BERLIN
    wrote on last edited by
    А в чому логіка? Я 9 років був військовим, а тепер після отриманих поранень моя карьера закінчилась. Думаю багато в яких людей історії і трагічніші є, а ви чухню якусь задвигаєте про відбудову країни. Ніхто не повинен по вашій логіці взагалі що небуть робити. Якщо хочете розказувати кому що робити то точно не в группі для мігрантів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    2 роки навчання мінімум. Для отримання ліцензії. Бюджет 10-15 К. Після отримання ліцензії є можливість працювати з страховими. Міжнародні чи будь-які інші сертифікати, курси, тренінги недійсні. Регулюється місцевими асоціаціями та законами в даній сфері. А якщо буде хоча б одна скарга чи претензія та ще й виявиться що немає ліцензії, вам світить дуже темне майбутнє, хіба встигнете якнайшвидше покинути країну і ніколи більше не повертатись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Гнатів
    wrote on last edited by
    Та будь ласка. Працюйте на Канаду. Я нікому нічого не вказував читайте добре повідомлення. Це не група мігрантів.Наскільки мені відомо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Всіх вже напевно перемучило 🤣 Перечитайте з початку цей чат, ролики в Youtube, море інформації, сотні однакових питань і відповідей на цю тему.
    1 Reply Last reply
    0
  • t329068541T Offline
    t329068541T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Іноді здається що народ оформлює це все тількі заради виплати, бо не розумію шо там труситись за ті 3к на людину якщо ці гроши в канаді мінімум який росчиниться за перший місяц
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivanchenko lllarion
    wrote on last edited by
    Привіт! Чи є в когось досвід здачі medical exam в Європі? Як це зробити? Чи потрібно щось робити в аплікації, якось отримати запрошення на це? Візи вже вклеїли. Прошу не радити проходити в Канаді, треба саме в Європі. Дякую! P.S. Дзвонили в лікарню яка вказана на сайті. Нам сказали взяти ковід сертифікат і паспорт. Спитали ще UCI номер, він був на всіх документах що були в нас в аплікації, то коли диктували номер був типу UCI:12-3456-7890 то нам сказали що там не має бути дефісів. Де взяти UCI номер? Чи просто прибрати дефіси з номера?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Перегляд зі зміною умов однозначно, це якщо не відміна. В таку розвинену державу кожен рік черга була податись і приїхати з сотень тисяч кваліфікованих людей по потрібних професіях згідно програм зі всього світу з мовою, мотивацією та конкретною метою реалізовувати себе там, вклавши спочатку свої кошти. Тому проблем з мігрантами не було ніколи, навпаки був ретельний фільтр і відбір. Брали потрібних і кращих. А зараз приїхав контингент який в більшості до війни і в думках не мав кудись їхати, рости і розвиватись. За статистикою 70% допомоги пішло нецільово - народ приїхав, взяв $$$ і поїхав, такий собі хитрий туризм. Тому перегляд однозначно буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Логіка така (в кометарях прочитав) "500$ лишиться і вже "зашибісь", світу побачив, скружив трохи, і вже в плюсі. Типу, даю собі раду як можу, кручусь". Далі думки не ідуть..... В тому і проблема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    На сайті все розписано! В розділі про medical exam виберіть країну яку вам потрібно і відповідні сертифіковані клініки в ній.
    1 Reply Last reply
    0
  • t703377320T Offline
    t703377320T Offline
    SerB
    wrote on last edited by
    Добрий день. Можливо в когось є контакти перевізників (наших), щоб перевезти меблі по місту? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    Хех, трохи заздрю інколи таким людям )
    1 Reply Last reply
    0
  • t329068541T Offline
    t329068541T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Яка жесть…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Prykhodai
    wrote on last edited by
    Народ шукала групи про Калгарі і знайшла той канал давайте разом знесемо цю рашиську мерзоту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Prykhodai
    wrote on last edited by
    Сила в правде t.me/calgaryz
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.