Канадський Марк Chat
-
Пошукайте в youtube передачу Border Security: Canada's Front Line Там багато випадків, коли вони самостійно приймали рішення на свій розсуд.
-
Які ще іспити в канадську школу?
-
Привіт всім. Порекомендуйте репетитора для дитини 12років. Треба підготувати до іспитів в Канадську школу.
-
Ну всі так і кажуть-якщо заїдете до 31 березня, то фіндопомогу зможете отримати до 30 червня.
-
То ви радите людям не поспішати? Мудро! Встигнуть ще до Канади.
-
я не кажу, що вони порушують саме законодавство, але можуть проявляти гнучкість в питаннях, які прописані в їхніх посадових інструкціях.
-
Треба подивитись
-
А потеревеняти???
-
"Як мало ви знаєте про канадців..." Я в Канаді живу з 2015 року.
-
Але я особисто знаю випадки, коли люди не виконували residency obligations, офіцер це бачив, але ні слова про це не казав.
-
Ні, я такого не казав і не кажу.
-
Прилетів, одружився, пару років пожив в Україні. Почалась війна - вилетіти не можу. І ще буває так, що сім"ї розлучаються, тоді спонсоршип не підходить
-
Вибачте, ви в Канаді восьмий рік ,то яке значення має ворк перміт для дружини? Вона ж йоги отримає автоматично .
-
Та не про спонсорство мова. Якщо ви маєте робочу візу ,то дружина має автоматично відкриту робочу візу. Якщо ви маєте PR, то ви його отримуєте сімейно. Чи я щось пропустив?