Канадський Марк Chat
-
Актуальна інформація про подачу податків.мій знайомий надав чек про проходження медкомісіїї 125 д і йому їх повернуть.чи зможуть дослати ці чеки хто вже подав буду знати завтра після обіду.
-
Money gram не підходить?
-
Підкажіть хтось знає чи відправляв 17 річну дитину в Канаду без батьків, можливо так чи потрібен опікун?
-
Добрий вечір ми подавалися в римі і нам зробили за 2 тижні тому що візи відправляють з рима в лондон , за день ніяк
-
На прикладі провінції Альберта, в 17 років можна самостійно відкрити банківський рахунок, податись на медичне страхування та отримати SIN номер. Легальний опікун потрібен, якщо підліток хоче піти до High School, чи отримати Alberta ID. Також в 17 років не можна отримати без опікуна одноразову виплату 1500 CAD.
-
Дякую Тарасе!А чи не беде проблем з перетином кордонів,як що летить один?
-
Коли я летів в 17 років, в грудні 2022, то запитали чи я сам та куди лечу. Сказав, що до хост сім'ї, то ніяких проблем не виникло. Був дозвіл на виїзд від батьків, але на той момент його не питали навіть. Пам'ятаю перед цим, тільки на польському кордоні спитали дозвіл на виїзд, бо за польським законодавством дітей до 18 років пропускають лише з дорослими.
-
А хто робив візу з України, то куди і як відправляли паспорт на вклейку?
-
Привіт, сьогодні відправляв гроші через western union і там курс 25 грн за кад (щось тут не чисто бо в дома 27) як найкраще відправляти гроші до дому? Як на мене то ніби через донат на рахунок пайпал ніби там комісій нема