Канадський Марк Chat
-
Так,то є крик душі,людини яка намалювала собі Канаду з відео різних блогерів, але! Задумайтесь українці , та задайте собі таке чому ми їдемо у таку нелегку невідому дорогу , раді чого ,ще й дітей тягнемо ? От заради цих дітей і їдемо, як що не ми ,а може і ми ,мали змогу отримати найголовніше на мою думку то громадянство Канади і тоді вам і їм буде відкритий весь світ до мандрівок до навчань до роботи ! І тоді вибеирайте країну для життя! А тепер порівняйте оці можливості надання громадянства у Європі,не втрачайте цю швидку і не легку можливість!
-
Як на мене - Марк все вірно робить Людина щиро кайфує від довколишньої флори, це погано? Давайте щас всі будемо плакатись яка Канада «не така» як ви собі нафантазували до прильоту, і що надії були марні, та не виправдані. (Тут питання тільки у ваших очікуваннях, якщо ви вирішили що можна просто полетіти за океан на все готове і отримувати зразу зарплатню як у місцевого населення - то вас певно життя нічого не вчить, раз уж ви проживали 8 років по Європі. Якщо ви не вмієте насолоджуватися природою, якщо вам це не надає натхнення, сил і тому подібне якщо для вас все ділиться на чорне і біле - то у вас проблеми, і це не означає що решта сприймають все так само як ви. Не зрозуміло з чого це раптом ви вирішили що Марк «рішив» що українці нічо не бачили і він через Це говорить дивіться які будинки та дивіться які ліси. Вам би змінити трохи парадигму світосприйняття, не все крутиться довкола українців, і не все треба хейтити наліво та направо. Ви для себе висновки робіть зі свого власного досвіду, а не осуджуйте дії інших) Людина старається, людина живе, наголошую ЖИВЕ вже 17 років в Канаді, я думаю що він більше розбирається що до чого і як. І подає інформацію так як вважає за потрібне, і звертає увагу на те, що його надихає, тому ваші претензії в стилі - «нащо ти говориш який гарний ліс» безпідставні, безглузді Те, що ви розповідаєте про те що Канада це дуже важка країна для заробітку - то зробіть для себе висновок та повертайтесь в Європу Чи ви вважали що можна просто приїхати в Канаду, з першого дня вам подарують квартиру машину та ще пачку грошей за пазуху? Ну дитячий садок, їй Богу: «Нащо ти так кажеш» Тю. Мені просто ну дуже цікаво почути від вас одне, у Європі все набагато краще, у Європі легко купити нерухомість? Чи адекватну відносно свіжу машину? Роками так само треба сраку рвати, і питання легалізації, отримання резиденства у Європі - скільки часу треба витратити у Німеччині на отримання постійного місця перебування? І ким ви у Німеччині будете? Як не трудовим(ключове слово) мігрантом, як приїзжаєте так і в цьому статусі залишаєтесь. Якщо ви не зрозуміли, можу підвести підсумки. Щоб Канада для вас стала саме тим ідеальним місцем для життя, потрібно як мінімум пожити в Канаді до отримання PR А тоді вже відкривються нові можливості, допомога від держави, покриття різних витрат державою і багато різних переваг над новоприбулими. А просто так розповідати яка Канада важка побувавши в 2-3 містах та попрацювавши на роботі За мінімалку не спробувавши отримати ліцензії для підвищення кваліфікації наприклад - це просто занадто слабка та немічна позиція. Ніби вам тут щось повинні бо ви українець. Абсурд, чесно.
-
Адрес у Варшаві на вклейку візи новий зараз ul. Aleje Jerozolimskie 179 CH Blue City
-
Десь 2 тижні у мене було
-
Доброго дня! Потрібна інформація, литемо 28.03.2023 до Канади авіакомпанією Lufthansa.. Варшава - Мюнхен : Мюнхен - Рим : Рим- Торонто. при прильоту до Мюнхену маємо 1год 5хв на наступний рейс до Риму ,підкажіть будь ласка цього часу повинно стати на пересадку на наступний рейс ,дуже хвилююся :( можливо хтось звас літав через Мюнхен і детально може розповісти подальші кроки ? Дякую ,миру вам *
-
Слава Ісусу Христу проживаю у готелі сам у місті Мадрид Іспанія приїхав по програмі тимчасового захисту на медичну реабілітацію шукаю дівчину від 23 до 30 років виключно холостячку, для створення сім'ї християнин маю польські німецькі українські коріння холостяк 35 років самотній львів'янин офіцер запасу ЗСУ.
-
Слава Україні. Хто такий Степан Бандера? Україна наша мати! Шукаю серйозно настроєних людей любого віку котрі готові вступити в підпільний партизанській рух в Європі. План виявляти путінських московських морд росіян котрі є деверсантами, агентами, шпигунами під стилками кремля та накласти їм в штани по більше перцю. Про себе тракторист з досвідом оранки полів очищення від орків). Герої живуть вічно. Путін вже давно програв війну.
-
Мені здається, що це не найкраще місце для знайомств. Раджу завантажити собі Тіндер, а раптом повезе? 😄
-
Напевно, ви в курсі, що в Канаді легалізовано продаж маріхуани?
-
Слава Україні. Хто такий Степан Бандера? Україна наша мати! Шукаю серйозно налаштованих людей любого віку котрі готові вступити в підпільний партизанській рух в Європі. Заходи виявляти фотографувати документувати притягувати до відповідальності подавати в трибунал в Бельгію путінських московських морд росіян котрі є деверсантами, агентами, шпигунами, загарбниками шалавками кремля і накласти їм в штани по більше шипшини колючої. Про себе тракторист з великим батогом із досвідом оранки полів очищення від орків). Герої живуть вічно. Путін вже давно програв війну.