Канадський Марк Chat
-
Зрозумів. Дуже вдячний
-
Так
-
admiral.com.ua/ Ми тут перекладали, не дорого, швидко, в гривнях, і їм потрібено тільки фото у форматі ПДФ або скан документа
-
Дивлюся що у візовому центрі в Варшаві немає доставки по Європі. Чи можна оплатити зворотню доставку з тої країни де знаходжуся ? Хтось з таким стикався?
-
-
Не обов‘язково, може бути і сумка чи рюкзак, головне щоб вага була не більше 8кг і розміри не більше 55 см у висоту, 40 см в ширину і 23 см в глибину. Плюс ще можна сумочку з особистими речами, документами вагою до 2кг. Це я прочитала в умовах про багаж на сайті, у мене авіакомпанія LOT. Можливо у інших авіакомпаній трошки відрізняються умови, я не знаю. Також на рахунок речей для дітей,пише що залежно якого віку дитина, можна брати дитячу суміш, коляску. Я тільки збираюся летіти, то з власного досвіду не можу сказати. Якщо у Вас теж LOT, то можете почитати більш детально ось тут www.lot.com/ua/uk/journey/baggage/long-haul-baggage Можливо хтось з власного досвіду поділиться, хто летів з дітками.
-
Гарно дякую 🥰
-
Скажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація. На біометрію нас записали аж на 18.03. Записувалися місяць тому. І тут я в кінці листа прочитала таке. Що це означає?