Канадський Марк Chat
-
Не впевнений але десь читав що тільки щось одне може бути.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
youtu.be/hBizB1rUSH8
-
Я перепрошую навчатись не можна на full-time диплом
-
Українці, друзі!!! Давайте допоможемо своїм захисникам!!! Будь ласка!!! 🙏🙏🙏 Потрібно на Бахмут!!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ!! Долучайтесь до зборів!!! БЕЗ НАС ХЛОПЦЯМ ДУЖЕ ВАЖКО!!! Ширяєв Ігор 5375411203144378 14 бригада на тепловізор #разом_ми_сила #ЗСУ #СТОП_ВІЙНА #УКРАЇНА_ПОНАД_УСЕ
-
Всім привіт! Досить уважно перечитав тут багато повідомлень, але випадки у кожного були різні, тому моє питання матиме лише уточнюючий характер. Ситуація наступна - дружині і мені прийшов лист на паспорт ріквест, а дитині - ні. Чи можемо ми відправити наші паспорти разом з паспортом дитини на вклейку візи? (Я так розумію треба буде бронювати два окремих апойнтмента? Подати/забрати) Дякую 🙏
-
Зробіть скріншот свого кабінету, там де всі разом як родина зареєстровані. Також напишіть в довільній формі що дитині не надійшов лист з запрошенням на вклейку. І одночасно зі своїми паспортами відправляйте поштою. 100% гарантія що всім одразу вклеять 😉 успіхів