Канадський Марк Chat
-
🟢🔴Евакуаційний рейс до Саскачевану 27 березня🟢🔴 Більше інформації : www.saskatchewan.ca/government/news-and-media/2023/march/14/fifth-flight-carrying-displaced-ukrainians-to-arrive-in-saskatchewan-march-27 Заповнити форму тут: forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Arv6gMPqXUKkU6VpDU_3sumQIn4JQWFKmyJG-x4a88FUNUM0RUpGTzE3V0VXMUxDSVRQQ1pMSlRVRiQlQCN0PWcu
-
На сайте. зараз заявки не приймають.і квитки поки не видають.ми 14 лютого подали нам підтвердили. чекаємо поки результатів немає. напевно будемо купувати.
-
Дякую
-
Щеплення covid потрібне у Канаді, сертифікат чи підтвердження?
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
-
Насправді, вважаю, що засуджувати тут нікого не варто. Ви не знаєте, у якій ситуації людина та чому і куди їде. Якщо їде, то якась мотивація була. Загалом всі мігранти це люди, які шукають кращого життя, від хорошого життя ніхто нікуди не їде. Не повірю, що хтось тут має віллу десь в Барселоні і приїхав у Канаду по куает шукати першу сурвайвал джоб на мінімалках)
-
Точно, що це я так різко "рожеві окуляри" розтоптала, треба ж вселяти оптимізм в людей, що їх приймуть з хлібом-сіллю, дадуть цукерок і поселять в пент-хаусі
-
Я нікого не засуджувала, але їхати з надією, що все принесуть, подадуть ще й винні будуть, не надто розумний варіант
-
Так, я знаю) Мені насправді дуже соромно читати, що хтось продає їжу з фудбанку чи те, що волонтери наголошують, що безкоштовного житла тут немає і що фудбанк це не магазин з безкоштовними товарами, чи те, що канадійці більше не хочуть селити у себе вдома українців по різним причинам... Але якщо людьми рухає лише жадоба та невихованість, то вони скоріше за все тут не адаптуються і повернуться додому.
-
Доброго дня,хтось летів з продовженим поспортом?чи були проблеми?дякую