Канадський Марк Chat
-
Дякую, щє порадили в аеропорту Торонто в CIBC рахунок відкривають і картку дають без проблем, якщо не вийде то вже в Альберті з airbnb житла.
-
Я робив тут
-
Не знаю як в Онтаріо , але в Альберті ,я з такими здавав. Тільки їх переклад робив
-
Не робив Тут просто по посвідченню зарахували і дозволили на повні відразу здавати
-
Не робив Їзджу на службовому авто Для страхування потрібна довідка не просто про стаж , а про безаврійний. Таку можна у страхової компанії попросити Не знаю як в Онтаріо , але тут її не у всіх запитують і не всім допомагає
-
Не робив Тут просто по посвідченню зарахували і дозволили на повні відразу здавати
-
Доброго дня, я сама квитки в интернеті купляла. Шукала на ківі там є фільтр виключити США і Лондон, потім квитки у авіакомпанії шукала ці і купляла. Зараз подивилась з Парижу є тільки в Оттаву з 2 пересадки Лісабон і Канкун за 29500грн на людину найдешевший з ручною кладю.
-
Якщо не прив'язуватись до Франції можна щє знайти з інших міст Європи, але ціни однакові зараз 26тис+ на людину. Щє деякі через Лондон летіли щоб пересадка в аеропорту і до 24 годин, дешевше квитки але як повезе, посадять чи ні на рейс.
-
Мне нужна информация и по Тбилиси,и по Варшаве.Спасибо
-
Добрый вечер,вопрос к тем,кто подавал паспорт на вклейку визы в Варшаве в Посольстве Канады в феврале-марте 2023.Как надо записываться в очередь -на каком сайте,или живая очередь,ск.стоять в очереди-день или 2-3 часа и сколько дней ждали паспорт с вкоейкой визы.Спасибо
-
Инфо от тех,кто подавал паспорт на вклейку в Тбилиси в феврале-марте этого,2023 года.Сколько ждали.Спасибо.
-
Доброго вечера!Нужна достоверная информация -сколько времени ждали паспорт ,который отправляют на вклейку визы из Тбилисского виз.центра в Анкару.Очень срочно.Спасибо.