Канадський Марк Chat
-
Всім доброго дня. У мене питання прилітаємо з чоловіком 26 березня об 11.30 в Монреаль. Виліт на Вініпег з Оттави 27 числа о 6 ранку. Може хтось підкаже як нам туди дістатися? Будемо вдячні за відповідь
-
так, реально, треба знайти роботодавця, який погодиться оформити на вас документи
-
зателефонуйте їм.може вже й готовий паспорт.Мені на пошту нічого не прийшло.я дзвонила.
-
Кому я там треба?
-
Я з села селюк,вчитель ,дізайнер,масажист -реабілітолог ,кухар.....мови незнаю ....
-
Воювати- вбивати неможу ....
-
Так я знаю , дякую.
-
Ну вчителем, дизайнером, масажистом, кухарем ви там не працюватимете. У Канаді жорстка система, потрібно здавати мову і підтверджувати вашу кваліфікацію, і це після отримання статусу постійного резидента, мінімум через 2 роки. А на будівництві робота є. Головне, мати здоров'я
-
Подали 14 січня, запрошення прийшло 19 січня але аж на 28 лютого, призначено було на 14:00 але так як людей було не дуже багато потрапили в 12:30
-
За ворк перміти інформація є, що тільки покищо до 31 березня
-
І виплати федеральні 3000 cad
-
Можна, до 30 червня видаватимуть ворк перміти
-
Якщо комусь буде цікаво, то зовсім недавно на світ появився ще один штучний інтелект якого звати « Loora » Разом з нею ви можете спілкуватися на будь-які теми, вони сама запитує, відповідає, виправляє помилки, вчить говорити і все це 24/7 . Тому хто соромиться того що він погано розмовляє, вона найкращий вчитель. Але правда підходить вона не всім, тому що підписка коштує трохи грошей, і ті хто взагалі не знають, їм буде тяжко.
-
Доречі хтось вже вчить Англійську зі штучним інтелектом?