Канадський Марк Chat
-
t.me/ukredmonton/75
-
Всім привіт, може хтось вже працює на заводі, складі або іншій роботі яка не вимагає кваліфікації високої і туди потрібні ще люди, напишіть будь ласка. Я хлопець 29 років, працював на заводі в Польщі, на конвеєрі, не сказати що мені робота подобалася, але тим не менше справлявся там на всіх позиціях. Є досвід роботи слюсарем і з людьми. Англійська слабка, на жаль поки, вчу.
-
Де в Едмонтоні можна купити сир(творог)
-
Нажаль тут потрібні права щоби отримати довідку
-
Попробуйте дати запрос без або скін з Дії
-
Costco
-
Ні, не дозволять! Ви перетинаєте кордон і маєте залендитися - поставити печатку у паспорт, отримати додаткові документи за потреби, а потім летіть собі по Канаді, куди потрібно. Чому всі думають, що це не обов‘язково? Наприклад, ви ж коли переходите кордон з Польщею, не кажете при цьому митному офіцеру, що поставите печатку пізніше, коли вам буде то зручно?
-
Диплом не обов’язковий, аутомейшенів беруть
-
Домашній є у фермерів, Молочна сімейка у фб. Ще можна брати рікоту, є у Суперсторі, дуже схожий на творог. А можна зробити самому з батермілк
-
Це який такий закон?) не кажіть дурниць, купа айтішників по всій Канаді, більшість з них навчалися на ютубі і їх беруть. Звичайно, диплом магістра в комп‘ютерній інженарії тут великий плюс, але беруть і самоучок з досвідом в іт сфері
-
Адреса Візового Центру у м. Варшава: Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (“Blue Office 1” office part of the Blue City Mall, 2nd floor)
-
Так я не сперечаюся, я питаю прямо - який закон? Можливо, мені доведеться довчатися, щоб мати папірець? Чи, можливо, мені варто попередити друзів, що вони працюють незаконно?