Канадський Марк Chat
-
Чи бізнес, чи менеджерські управляючі позиції
-
А на старості років продаш за 600к та повернешся в Україну багатієм ))))
-
Ну що я вам можу відповісти, якщо ви забули які були мітинги в Донецьку за Україну до окупації, як в Одесі дали люлей руснявій нечисті (в той день був матч між харківським металістом та чорноморцем), як ганяли кацапів в Харкові, які сутички були біля парламенту Криму.
-
А нас у Чернівецькій області безкоштовно поселили люди,з трьох кімнат будинку дві віддали нам. А скільки привозили речей в діьсадок,де розмістили біженців! Матраси,ковдри,подушки,одежу несли люди! Чому про це ніхто не пише?!! Я з Харкова,сама бачила все це! І поки їхали ми впродовж дороги в селах люди виставляли столи де їжа,кава,чай безкоштовно давалась! Я ніколи не перестану дякувати людям за допомогу в ті важкі часи!
-
І скільки вас було проти десятки тисяч прихільнікофф руцькаво міра ..??!!!!!!!
-
Коли нема що відповісти на аргументи - сам дурак ..😂😂😂
-
Як ви швидко на украінстку пересеакуєте і вишиванка надягаєте ..??!!!!!! Соромно навіть вивчили ..!!!!!
-
Мені здається що ви сепаратист :) у яких би территріях ви хотіли бачити Україну?
-
Як ВАМ не соромно ..!!!! Бігали кричали расєя зараз під украінку косять
-
Як можу забути , якщо війна в краіні через тих зрадників ..??!!!!!
-
Добре що є і такий досвід, велика шана таким людям.
-
Я вам раджу не дивитись россійськи пабліки та канали які публікують українською. Бо те що ви кажете роз‘єдиняє українців а не обьеднує. І там були дсятки тисяч людей які виходили проти міліції та омону то тітушні у Харкові. Подивіться наприклад хто автор «путін хуйло» ;)