Канадський Марк Chat
-
Мені вистачає 30гб від фідо, ще буває залишається. Дивлячись як ви будете юзати нет…
-
Краще зразу брати Rogers or Bell.
-
Вам спочатку потрібно пройти тест в католицькій соц організації, після тесту вони вам дадуть адреси.
-
Я в Канаді вже майже пів року,ніхто ніде не питав ніяких сертифікатів,я вже працюю і навідь мови не йшло,єдине,що хто хоче може бути в масці на роботі,більше ніяких згадувань про ковід...
-
www.instagram.com/p/CqHbQxerh89/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Доброго дня, я знаходжусь в Україні мені потрібно відправити паспорт на вклейку візи в Польщу, як це правельно зробити?
-
Ну тоді через посередника вдвічі дешевше. І надійно, я вже 3 паспорти надсилала і подруга 2
-
Мій товариш сьогодні розказав що є можливість це зробити безпосередньо через візовий центр в україні ,та що ця послуга буде коштувати 100 долларів. Зі своєї сторони скажу що це сумнівно тому що програма безкоштовна. Але якщо це правда то краще заплатити за безпеку паспорта. Він завтра буде їхати в візовий, я вам напишу)
-
Один мій так, у подруги обидва повернулися, бо в різний час надсилали. Паспорти чоловіка та сина тільки відправила. Оплата, коли паспорти вже повертаються в Україну з візами
-
Відправляли через тур фірму, вони кожного тижня возять, дві тисячі гривень беруть за свою послугу, але возять здається в Відень на вклейку
-
Залишу посилання на групу. Там вся інформація розписана t.me/visa_canada_vfs