Канадський Марк Chat
-
Так так,головне очі притримувати щоб не випали
-
Всім привітики ☕ повірте краще бути і жити там де спокійно і над головою не літають ракети в не знаєш де дітей заховати. Тому хто перебув всі жахи війни ніколи не буде жалітися на шось. Кругом нас приймають і дякувати всім державам що надають допомогу і потрібно це цінувати. Тому життя так гарне і прекрасне , цінуйте його і будьте завжди на позитиві 🤗☕🇺🇦☀️💪
-
А оце- як кому повезе. Якщо більш-менш добре людині в Європі, то треба 20 разів подумати,перед тим,як їхати до Канади.
-
Ну отримаєте ви громадянство Канади і що далі? Працювати вже не треба? Чи іпотеку запівдурно зможете взяти?
-
На фоні Канади? А що ви знаєте про моргідж у Канаді? Про ціни на нерухомість?
-
Давайте на чистоту. Працювати потрібно всюди. Я був в Данії і там я зрозумів, що ми не така вже й працьовита нація)). Там без проблем в сезон працюють по 16-18 годин. Так овертайми оплачують достойно, але якщо ти датчанин, або на контракті офіційному. В мене на той час була робота в Україні, але я шукав себе і здобував досвід. Так от якби я працював так в Україні, то мав би, мабуть, більше грошей еіж в Данії. Ми просто звикли до нашого ритму життя і розкладів. Зараз я працюю в айті, віддалена робота, оплата точно вища ніж буде в Канаді на перший час. Але важливо це розуміти і прийняти, що буде важко. Але й переспективи окреслені. Є чітке розуміння, як діяти. Як легалізуватись. В порівнянні з тими ж штатами. Там незрозуміло взагалі, що і як. Прийде образний Трамп і скаже, рефюджес гоу хом! Що робити тоді? Словом при всіх мінусах Канади, а їх багато, вона наразі виглядає найоптимальнішим варіантом. Тим більше з усими плюшками cuaet. Пробувати треба, але звісно зваживши всі за і проти. З планом, з фінансами на перший час(думаю мінімум 15к треба), шоб легше перенести всі ці тяжби першого року. І тоді, можливо, все не так важко буде.
-
О так! Голодувати тут не дадуть.
-
У вас є досвід іпотеки у Канаді?
-
Ну так повиживайте на 25 дол в Ванкувері чи Торонто. Буде гарний досвід. Рент бачили?
-
Моргідж- це іпотека.
-
Для прикладу. Ви приїхали в Торонто. Отримали на старт зарплату в 25 дол.на годину. На який моргідж ви можете сподіватися?? Будку для песика...