Канадський Марк Chat
-
Купуєте будинок, здаєте в оренду окремо підвал і перший поверх. Або обставляєте і покімнатно здаєте як Airbnb. З цих прибутку виплачуєте кредит і податок на дохід. Самі живете, де вам хочеться. Або взагалі не берете кредит і все життя тусите на Балі.
-
так Я в Одесi! I не треба мені казати про обстріли, вони у нас через 3-4 днi, а мicяцем раніше ми зо 1.5 мiсяцi cиділи без свiтла 1/3 з того часу не було води і отоплення бо мраз* з РФ повибивали всі РЕС. І Я не плачуся тут у порівнняні з Вами, а гідно приймаю цей тягарь. 3 дні тому ракетою зруйнували гуртожитки монастирю, мені всім тут плакатись як важко засинати ?:) Я розумiю що ви порiвнюєте вiдносно комфортне життя в ЄС з Харьковом, та це контр продуктивно. Бiльшість з нас у стресі
-
Та дивлячись де і що ви купуєте
-
Так, давайте уточню, що я маю на увазі, щоб не було непорозумінь. Я кажу, що пропрацювати 30 років і отримати на виході будинок, вартість якого 600-700к - це не так і погано. Тут же я хочу сказати, що це треба працювати на якійсь середній роботі, типу 50-60к в рік на чоловіка. Якщо ви працюватимете на такій роботі, наприклад в Україні, чи буде у вас такий будинок через 30 років? Плюс, працювати 30 років на одній роботі(або на однотипній) - це, як мінімум, тупо. Можливо я не розумію що і як в Канаді. Але я в свої 35 змінив 3 роботи. Конкретно різні. По диплому - 2 роки. Будівництво - 10 років, IT - 4+. Це до того, шо за 30 років можна набути будь-якого досвіду і не працювати на посередній роботі. І виплатити кредит раніше. Ну це я вже відійшов від теми
-
Там не так багато, якщо затягнути пояс, можна доволі швидко назбирати.