Канадський Марк Chat
-
Дуже багато потрачено грошей на цей переїзд, ми не жили в Європі, немає куди вертатись так як інші люди роблять які з Європи переїхали, зрозумійте правильно тут залишаються не тому що все дуже класно, а тому що ти вже немаєш ресурсів переїхати, і плюс за час тут ти вже юзаєш кредитки які в такому разі треба мати як закрити, це замкнене коло🤯
-
Пишіть кожен тиждень в кризову форму-мають надати зворотній зв'язок та підтягнути дітей до Вас. В них система погано працює, діти біометрію не здавали, тому губляться заявки на них від батьків. Ми не ризикували відправляти дитячі паспорти без візи. Через два місяці надали візи дітям також.
-
Я не дуже соціальна людина, тому шукав якесь безлюдне та тихе місце для спокійного життя)) В принципі життя в передмісті Едмонтона і виправдало ці очікування) Ну і люди тут просто класні)) Не знаю, чи це мені так тільки пощастило, але все моє оточення в Канаді дуже адекватне.. На роботі, на вулиці, в магазині, всюди попадаються хороші люди.. Звісно були деякі протилежні випадки, але як кажуть "в сім'ї не без виродка". Ще подобається, що тут все одно, як ти виглядаєш, у що одягаєшся, яка в тебе орієнтація, колір шкіри чи світогляд... Можливо є люди, яким не все одно, але публічно навряд чи тебе хтось буде ганити за це) Це як кацапи тут "са сваїм мненієм" сидять і не висовуються, а десь в лісах святкують "день пабєді". Подобається якість освіти для моєї сфери (вже думаю, як відкласти на туішн😂), та те, якщо ти хочеш піти вчитись в 30-40 років, то тобі не скажуть, що ти тут забув. Маю навіть вже знайомих канадців, які пішли здобувати бакалавра в 35 років, і для всіх тут це нормально. Також тут Вам ніхто не скаже в 60-70 років на роботі "що ти тут старий забув?". В мене в офісі (працюю в software company) є співробітник, якому десь 70 чи 70 з чимось, і його спокійно взяли на роботу та відносяться всі до цього нормально. Та й я наймолодший співробітник в компанії (мені 18, пішов туди взагалі у 17) та ні разу не стикнувся з якимось ейджизмом чи чимось подібним.. І те, що подобається найбільше - майже немає совків))
-
Супер, дякую! Це насправді приємно, що люди хоч не показують своє "фє" до інших. Може вони і мають але негативу не несуть, теж напевно на це надіюсь що не стикнусь з чимось подібним, і люди будуть привітні хочаб. Різні погляди українців на це все, тому ще цікавіше питати. Можна по відповіді охарактеризувати людину:) як то кажуть краса в очах глядача:) дякую ще раз за щирість!
-
Я не можу знайти посилання на кризову форму. Можете підказати?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
www.instagram.com/p/CqRLWz8Pe1I/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
The greco-roman Wrestling club will have tryouts. Welcome kids from 7 years old. Olympic sports teams. Проводиться набір у групи по греко-римській боротьбі для усіх вікових категорій від 7 років . Боротьба це основа для багатьох видів спорту та бойових мистецтв . Розвиває тіло та розум . Тренер розмовляє у 5 мовах , має звання міжнародного класу та досвід у спорті понад 20 років . Цього річ поборов чемпіона Канади у надважкій категорії на чемпіонаті Альберти в Едмонтоні . Буде цікаво та активно . Набір проводиться як для новачків так і для професіоналів . За всіма подробицями можете звертатись на сторінку або у приватні усю інформацію надам . Також хочу наголосити , тренер має Канадську ліцензію . Для українців та новоприбулих будуть знижки . Реєстрація обов’язкова.
-
Так, був там 5 днів як турист.
-
Нам теж тут подобається,от все як вище Тарас написав, очікувань особливо небуло,того і розачарувань меньше. Щось краще ніж в Україні,щось гірше...як і в любій країні.