Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5676964390T Offline
    t5676964390T Offline
    Andriana Makhno
    wrote on last edited by
    Дуже багато потрачено грошей на цей переїзд, ми не жили в Європі, немає куди вертатись так як інші люди роблять які з Європи переїхали, зрозумійте правильно тут залишаються не тому що все дуже класно, а тому що ти вже немаєш ресурсів переїхати, і плюс за час тут ти вже юзаєш кредитки які в такому разі треба мати як закрити, це замкнене коло🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Альона
    wrote on last edited by
    Пишіть кожен тиждень в кризову форму-мають надати зворотній зв'язок та підтягнути дітей до Вас. В них система погано працює, діти біометрію не здавали, тому губляться заявки на них від батьків. Ми не ризикували відправляти дитячі паспорти без візи. Через два місяці надали візи дітям також.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii A
    wrote on last edited by
    Ого. Ви вважаєте подібна ситуація носить масовий характер? Я правильно зрозумів, якби Ви мали можливість то повернулись би в Україну?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Багатьом і подобається, в тому числі і мені. Я мріяв давно про переїзд до Північної Америки, в принципі всі мої очікування навіть виправдались)
    1 Reply Last reply
    0
  • t376340379T Offline
    t376340379T Offline
    Polina
    wrote on last edited by
    Просто цікаво як інші мислять в цьому питанні, як нвлаштовані
    1 Reply Last reply
    0
  • t376340379T Offline
    t376340379T Offline
    Polina
    wrote on last edited by
    Чи можете будь ласка розказати про очікування, які виправдались чи ні, теж цікаво.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Я не дуже соціальна людина, тому шукав якесь безлюдне та тихе місце для спокійного життя)) В принципі життя в передмісті Едмонтона і виправдало ці очікування) Ну і люди тут просто класні)) Не знаю, чи це мені так тільки пощастило, але все моє оточення в Канаді дуже адекватне.. На роботі, на вулиці, в магазині, всюди попадаються хороші люди.. Звісно були деякі протилежні випадки, але як кажуть "в сім'ї не без виродка". Ще подобається, що тут все одно, як ти виглядаєш, у що одягаєшся, яка в тебе орієнтація, колір шкіри чи світогляд... Можливо є люди, яким не все одно, але публічно навряд чи тебе хтось буде ганити за це) Це як кацапи тут "са сваїм мненієм" сидять і не висовуються, а десь в лісах святкують "день пабєді". Подобається якість освіти для моєї сфери (вже думаю, як відкласти на туішн😂), та те, якщо ти хочеш піти вчитись в 30-40 років, то тобі не скажуть, що ти тут забув. Маю навіть вже знайомих канадців, які пішли здобувати бакалавра в 35 років, і для всіх тут це нормально. Також тут Вам ніхто не скаже в 60-70 років на роботі "що ти тут старий забув?". В мене в офісі (працюю в software company) є співробітник, якому десь 70 чи 70 з чимось, і його спокійно взяли на роботу та відносяться всі до цього нормально. Та й я наймолодший співробітник в компанії (мені 18, пішов туди взагалі у 17) та ні разу не стикнувся з якимось ейджизмом чи чимось подібним.. І те, що подобається найбільше - майже немає совків))
    1 Reply Last reply
    0
  • t376340379T Offline
    t376340379T Offline
    Polina
    wrote on last edited by
    Супер, дякую! Це насправді приємно, що люди хоч не показують своє "фє" до інших. Може вони і мають але негативу не несуть, теж напевно на це надіюсь що не стикнусь з чимось подібним, і люди будуть привітні хочаб. Різні погляди українців на це все, тому ще цікавіше питати. Можна по відповіді охарактеризувати людину:) як то кажуть краса в очах глядача:) дякую ще раз за щирість!
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Так вони є чи ні. 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Кацапи які приїхали сюди в 90 та воюють звідси із «западом».. Слава Богу таких небагато))
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Які совки в Канаді?! 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Ні дякую, навіщо мені те лайно ще і шукати. 😂 на щастя ніяких міш не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Зайдіть в фб, та групи «наши в калгари, онтарио» чи будь-яку іншу та пошукайте)) В Едмонтоні знаю такого екземпляра, як «Миша из Канады»)) але його думаю тут всі знають🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VB
    wrote on last edited by
    Вони є всюди 🐙
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Blazhko
    wrote on last edited by
    Я не можу знайти посилання на кризову форму. Можете підказати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
    1 Reply Last reply
    0
  • t706736840T Offline
    t706736840T Offline
    Marta Marta
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/p/CqRLWz8Pe1I/?igshid=MDJmNzVkMjY=
    1 Reply Last reply
    0
  • t706736840T Offline
    t706736840T Offline
    Marta Marta
    wrote on last edited by
    The greco-roman Wrestling club will have tryouts. Welcome kids from 7 years old. Olympic sports teams. Проводиться набір у групи по греко-римській боротьбі для усіх вікових категорій від 7 років . Боротьба це основа для багатьох видів спорту та бойових мистецтв . Розвиває тіло та розум . Тренер розмовляє у 5 мовах , має звання міжнародного класу та досвід у спорті понад 20 років . Цього річ поборов чемпіона Канади у надважкій категорії на чемпіонаті Альберти в Едмонтоні . Буде цікаво та активно . Набір проводиться як для новачків так і для професіоналів . За всіма подробицями можете звертатись на сторінку або у приватні усю інформацію надам . Також хочу наголосити , тренер має Канадську ліцензію . Для українців та новоприбулих будуть знижки . Реєстрація обов’язкова.
    1 Reply Last reply
    0
  • t325638212T Offline
    t325638212T Offline
    Murzik Vasilivich
    wrote on last edited by
    Так, був там 5 днів як турист.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by
    Нам теж тут подобається,от все як вище Тарас написав, очікувань особливо небуло,того і розачарувань меньше. Щось краще ніж в Україні,щось гірше...як і в любій країні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags