Канадський Марк Chat
-
В Канаду ще не летів). Але кажуть що відмінили ще у жовтні
-
Я теж. Та для того щоб знати те що я написав не обов'язково там бути. Клімат США - від майже тропічного (Гаваї, Флорида) до канадських морозів Аляски. Зарплата - в деяких штатах мінімалка зараз 18+$. Ну і піар - фільми, музика, соцмережі розкрутили США з однієї сторони до найбажанішої з іншої до найненависнішої країни світу.
-
Особисто я на заповнював , все робили в аеропорту Коли планували поїздку , заповнення було обов’язковим то дивився відео інструкції. Коли летіли то , вимогу відмінили і ми не стали заповнювати. Знайдіть відео на ютуб
-
Доброго дня всім. Скажіть будь ласка , чи можна за допомогою DHL передати доки з України в Канаду? Маю наувазі взагалі вони працюють з документами. Можливо підскажите ще якісь сервіси? Дякую. Гарного всім дня
-
Так. Я це розумію. Просто для початку хочу зібрати інформацію. Потім буду вже до них звертатись з уточненням
-
Дякую
-
Meest
-
Нова пошта приймає посилку і передає для meest, останні відправляють куди треба ,ми завжди що було пов'язано з закордоном мали справу на пряму з мeest