Канадський Марк Chat
-
Дорого дня! Відгукніться, хто летів через Ісландію, аеропорт в Рейкявику . Як все було? Пише в інтернеті, що українцям з біометричними паспортами віза транзиторна на потрібна.
-
Особисто я гадаю, що гірше точно не платять.
-
Теж цікаво)
-
Зараз працюю у Німеччині, отримую близько 3850 доларів канадських (2650 євро) нетто. Оцінюючи вакансії у Едмонтоні, можна розрахувати на +- то саме і вище. Питання лише чи не буде wether delays або ж простоїв на ринку вантажоперевезень Канади.
-
Я би спочатку цікавився як права обміняти з відповідною категорією, а вже потім зарплата. Десь чув що то вартує біля 10к кадів +екзамен англійською, але потрібно вам уточняти
-
але електриків там люблять, з приводу пр, наскільки я пам'ятаю то електрик і по експресс ентрі може пройти, але треба перепровірити це чи поспілкуватися з консультантом
-
електрик 15 років це дуже добре, але все одно потрібно буде перевчатися бо там інша напруга і інші системи, якщо ще не було досвіду з ними працювати то прийдеться майже з початку все починати
-
Та я усе дізнався. Телефонував до registry, запитував. У мене буде заміна посвідчення відразу на 5 клас (повний), так як буду міняти німецьке посвідчення водія на канадське. У них є підписана домовленість. Потім курс MELT і можна шукати працедавця.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, а чи можна буде влаштуватися перукарем із європейським дипломом.
-
З 15 років можна працювати в Канаді не повний робочий тиждень
-
Якщо ви одружині ви можете заповнити одну заявку на двох, якщо ні, то просто дві заявки
-
Не видати можуть по багатьом факторам, неповнолітність не грає ролі