Канадський Марк Chat
-
Всім привіт! Компютерний технік з України, зараз знаходжусь у Едмонтоні та надаю послуги профілактики ноутбуків за дуже приємною ціною. Якщо у вас шумить, гріється, гальмує ноутбук, звертайтесь, я знаю як це виправити та надати вашому ноутбуку нове життя, буду радий допомогти. Звертайтесь у дірект
-
Всім привід чи ряльно зараз найти роботу в едмонтоні без знання мови ?
-
Я на цю тему прослухала десятки відео , блогеріа, перечитала десятки коментів і постів, і зробила висновок, що без мови в Канаді буде треш, якщо, звичайно, ви не лишились без нічого із-за воєнних дій в Україні. Тут вже без варіантів. Висновок від сотні інформації ще такий, що добре в Канаді тим, хто має вищу освіту, за популярними спеціальностями і гарний англійський, або дууже гарне здоров'я!)
-
Реально зараз тяжко попаст. Навіть на фізично тяжку роботу
-
В міжнародних аеропортах видають перміти 24/7. Service Canada та registry не працюють в вихідні. Сім карту можна купити в будь який день
-
Доброго вечора) Відгукніться,будь ласка ті,хто здавав біометрію в Молдові,Кишинів🙏🏼 Хочу буквально два запитання задати
-
Доброго вечору! Підкажіть будь ласка, якщо склад сім’ї 2 дорослих та 1 дитина (2 років), орендувати житло по правилам Канади потрібно 1 bed room чи 2 b.room?
-
Дружина моя і син здавали
-
добрий день, хтось отримав федеральні виплати? Скільки днів чекали?
-
Через сам Гугл шукайте, пробуйте Гданськ, Краків, Варшава, і одразу через фільтр позабирайте всі американські міста