Канадський Марк Chat
-
Добрий день. Може хтось має кімнату для однієї дівчини в Калгарі? Майже все що знаходила буде вільне від 1 травня, а жити то десь хочеться😅
-
Ну якби все так було погано, то 30 років там би не жили
-
Вже місяць так живу і ще місяць якось накладно фінансово буде) Я ж питаю про кімнату...
-
Я взагалі не хотів нікого образити, я вихований так, що є чоловіче і що є жіноче .. І так для мене дивно, коли жінки працюють в кар'єрах, фабриках, хімічних та нафтопереробних заводах та разом зі мною ,( ще не було таких) на таких надважких роботах...при -40 до +40 По 10, 12, 16 годин А не в офісі, юристами, лікарями, вчителями, вченими.... Подається пилюкою дихати? тягати ключі по 1-1.5 метра довжиною?) Лежати під спец технікою, ремонтувати її, коли все в радіусі 20-30 метрів з білого тільки твої очі.. , тю будь ласка😂 Тут " чоловіки" не витримують, а Ви про жінок... Я не сексист, фізіологія та природа чоловіка та жінки відрізняється, Ви ж біологію вчили? Чи можете мене переконати що таке, і в таких умовах мають не такі як як по 2 метри, та під 130 кг вагою мають робити, а жінки по 1.50 та 50 кг ?)
-
Через 10днів лечу в Канаду, хто може допомогти з роботою?
-
По різному
-
Білорусь то окупована країна, а патріоти вільної і незалежної Білорусі то нам союзники, а не вороги! Вороги білоруси спілкуються москальською
-
То все індивідуально , яка програма , можуть вибірки робити по конкретним професіям і т.д. Постійно щось змінюється. Але так , потрібно одразу цим займатись
-
Якщо ви Не знаєте відповіді на це питання, то нам немає про що говорити
-
Ви помиляєтесь, росіяни в абсолютній більшості підтримують війну і свого пуцьку, білоруси ж навпаки в більшості проти війни та нічого не можуть вдіяти так як окуповані руцькими з маріонеткою на чолі
-
Віза для в’їзду , WP для перебування , поки він діє. Як буде через рік 🤷♂️, як зараз видають , вище написав