Канадський Марк Chat
-
Підкажіть будь ласка, ми вже в Канаді, приїхали по візі CUAET зараз нам необхідно робити нову візу тому що термін паспорта вже закінчився. Новий паспорт вже готовий. Нам потрібно через наш кабінет, де вже є готова віза подати ще раз на візу? Чи за іншим посиланням для тих, хто вже в Канаді?
-
Мої друзі всі українські свідоцтва подали і їм відкрили візи,а мені особисто сказали переклад надати(
-
Прекрасно тоді)))може польську більше офіцерів знають)
-
Підскажіть будь ласка якщо знайти роботу в готелі в Банфі або Джаспері чи підходить ця робота для отримання Permanent Residence в майбутньому?
-
Це нормально
-
Друзі, таке питання. Хто подавався на візу з дітками у яких немає паспортів?
Розкажіть, будь ласка, процедуру🙏🏻
Де вклеїти діток в свій паспорт? Що для цього потрібно?
Їм треба отримувати документ тоді одноразовий на виїзд, чи мій паспорт з вклеїними дітками - проїзний документ на нас всіх?
Куди тоді їм проставляють візу?
І в аплікації як їхній документ я вказую тоді свідоцтва?
Дякую, що витратите свій час і допоможете🙏🏻
-
Мені з канадської карти не могли переказати кошти на українську картку. Навіть на валютний рахунок не змогли. Бо тут канадські долари, а стандартні валютни рахунки у нас приймають дол США та евро. Тільки western union або PayPal . А ще якийсь перевод є який можна отримати через приват банк, але я не дізнавалась деталі, потрібно звернутись у відділення привату та запитати
-
Wise
-
Привiт. Хто може допомогти с житлом та работой у Канадi?